جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
بازآفرینی محتوا

اهمیت بازآفرینی محتوا در بازاریابی دیجیتال

بازآفرینی محتوا در بازاریابی دیجیتال موجب می‌شود، در تمامی نقاط ارتباطی که مخاطبان و مشتریان وجود دارند شما حضور دائم و موثر داشته باشید. 

مشتریان (هر کدام با افکار متنوع) محتوا را در پلتفرم‌ها و قالب‌های مختلف مصرف می‌کنند. بازآفرینی محتوا باعث می‌‌شود تا بتوانید در تمامی نقاط ارتباطی که مخاطبان از آن‌ها استفاده می کنند، دائما حاضر باشید. این حضور باعث ایجاد ارتباط مستحکم‌تری با مخاطبان می‌شود که نتیجه‌ی آن ایجاد آگاهی از برند و افزایش نرخ تبدیل ناشی از نرخ کلیک خواهد بود.

 با توجه به تکامل بسترهای دیجیتالی از یک سمت و انتظارات مشتریان از سوی دیگر، جلوگیری از عطش مخاطبان برای دریافت محتوای تازه کار بسیار دشواری است.

از آنجایی که بازاریابی دیجیتال، کار مقرون‌به‌صرفه و مقیاس‌‌پذیری است، بنابراین عدم توجه به بازآفرینی محتوا کار اشتباهی است که به مرور زمان هزینه‌های کسب و کار شما را بالا می‌برد.

در این مقاله به بررسی نکات مرتبط با بازآفرینی محتوا خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

بازآفرینی محتوا چیست؟

بازآفرینی محتوا، به معنای بازیافت محتوا با فرمت‌‌های متفاوت است. این کار موجب می‌شود تا تعداد انتخاب‌های شما برای انتشار محتوا در پلتفرم‌های مختلف افزایش یابد. هدف از انجام این‌کار، افزایش دامنه‌ی محتوای بازاریابی است. در واقع زمانی که این‌کار را با ارائه‌ی محتوای جذاب و با ارزش (که به مخاطبان فعلی نیز ارائه می‌شوند) انجام می‌دهید، می‌توانید مخاطبان جدیدی را هدف قرار دهید.

بازآفرینی محتوا

انواع بازآفرینی محتوا

  • فصل‌بندی بخش‌های مختلف کتاب الکترونیکی در وبلاگ ( یا پست‌های وبلاگ در کتاب الکترونیکی)
  • مطالعات موردی در پست‌های کاروسل (Carousel) لینکدین
  • استفاده از متن پادکست در پست وبلاگ یا ویدیوهای متحرک
  • استفاده از وبینار در ارائه‌‌های اسلایدشیر SlideShare
  • ویرایش محتوای ویدیویی طولانی به ویدیوهای کوتاه‌تر در قالب استوری اینستاگرام، تیک‌تاک یا  یوتیوپ

مزایای استفاده از بازآفرینی محتوا

1- صرفه‌جویی در زمان و هزینه

رسیدن به سودی فراتر از ظرفیت‌های فعلی محتوا از طریق دسترسی به مخاطبان جدید و افزایش عمر کار خود.

2- افزایش نرخ بازگشت سرمایه “ROI” محتوا

بهینه‌سازی محتوا برای چند پلتفرم مختلف (یوتیوب، اسپاتیفای، گوگل و …) موجب افزایش دسترسی به ترافیک ارگانیک و بهبود بازدهی سرمایه‌گذاری شما می‌شود.

3- مخاطب‌ محور

با ویرایش و بازآفرینی محتوایی که محبوب است، ریسک کار خود را کاهش دهید ؛  چرا که شما می‌دانید محتوای فعلی با مخاطبان هدف، انطباق دارد.

4-  بخش‌بندی سفر مشتری

از آنجایی که 73 درصد مشتریان، از کانال‌های مختلفی برای تصمیم‌گیری در خرید استفاده می‌کنند ، بنابراین از طریق تعامل با مخاطبان می‌توانید، اقدام به تقویت ارتباط خود با آن‌ها در طول سفر مشتری کنید.

5- حذف موانع خلاقیت

زمانی که از تمامی نکات موجود در تقویم محتوا استفاده می‌کنید، موانعی که برای خلاقیت شما ممکن است به وجود بیاید، حذف خواهند شد.

راه‌های بازآفرینی محتوا

در حالت ایده‌ آل، بازآفرینی محتوا به‌جای این‌که تنها یک برنامه‌ی ثانویه باشد، در مرکز تولید محتوا و بازاریابی محتوای شما قرار می‌گیرد.

1- فعال ( استفاده مجدد از محتوا در استراتژی و فرآیندهای تولید)

بازآفرینی محتوا ؛ استفاده‌ی مجدد از محتوا در استراتژی و فرآیندهای تولید که معمولاً پس از ایجاد یک محتوای اولیه صورت می‌گیرد. اگر محتوا را از همان ابتدا به شیوه‌ای تولید کنید که توانایی استفاده از آن در فرمت‌‌های مختلف وجود داشته باشد، می‌توانید از انباشته‌شدن کارها بر روی هم، جلوگیری نمایید.

2- واکنش‌پذیر (پاسخ به موفقیت‌های اخیر)

انتخاب دیگری که در این زمینه دارید، این است که اقدام به نظارت بر عملکرد فعلی خود و سپس بازآفرینی محتوا در پلتفرم‌ها و قالب‌های مختلف نمایید. این کار باید پس از آزمایش و ارزیابی عملکرد فعلی و جمع‌آوری داده‌ها صورت گیرد. این رویکرد به سازمان‌های خلاق کمک به‌سزایی می‌کند ؛ چرا که زمان اولیه برای موفق شدن بسیار کوتاه است.

3- نگاه به گذشته 

در این مرحله با نگاه کردن به سابقه‌ی خود از محتواهایی که همیشه محبوبیت دارند مجدداً استفاده‌ نمایید. در عملکرد محتواهای پیشین، دقیق‌تر شده و محتواهایی که همواره ارزشمند باقی مانده‌اند یا به دلایل مختلف دوباره محبوب شده‌اند را شناسایی کنید. 

همچنین ، از داده‌های تعامل بلندمدت برای تصمیم‌گیری‌های خود استفاده نمایید و پس از آپدیت دارایی فعلی اقدام به توزیع محتوا در پلتفرم‌های مختلف کنید.

سخن آخر

اکثر برندها در پاسخ به درخواست مشتریان خود از تجارت الکترونیکی و بازاریابی دیجیتال استفاده می‌کنند. با گسترش پلتفرم‌هایی که محتواها را ارائه می‌دهند، فشار زیادی برای تولید محتوای بیشتر به برندها وارد شده است. زمانی که از بازآفرینی محتوا در استراتژی‌های بازاریابی خود استفاده می‌کنید، می‌توانید تقویم محتوایی خود را همواره پر نگه دارید.

شایان ذکر است، محتوایی که مُدام در حال ارائه شدن است، مخاطب را نیز به سمت خود جذب می‌کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا