جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
رونق کسب و کار

آمارهایی که باید برای رونق کسب و کارتان بدانید

آمارهایی برای رونق کسب و کار که هر مدیر دیجیتال مارکتینگ باید بداند.

یک مدیر دیجیتال مارکتینگ موفق که به فکر رونق کسب و کار خود می‌باشد، لازم است اطلاعات زیر را دنبال کند تا ایده‌های بهتر داشته باشد و استراتژی بازاریابی کارآمد طراحی کند.

تحقیقات بازار:

اهمیت تحقیقات بازار به‌عنوان مقدمه‌ی هر برنامه بازاریابی انکارناپذیر است؛ لذا هر مدیر و کارشناس بازاریابی خُبره نسبت به محیط پیرامون و تغییرات بازار و همچنین بررسی فعالیت رقبا، مُدام در حال پایش می‌باشد.

بررسی در مورد اطلاعات جمعیت‌شناختی شامل تعداد جمعیت، جنسیت و سن و سال، جستجو در مورد میزان کمی و کیفی دسترسی به اینترنت در دنیای دیجیتال امروزی، رفتار مصرف‌کننده هنگام خریدها و جستجوهای آنلاین و آمار کاربران شبکه‌های اجتماعی از جمله مهمترین عناوین مورد بررسی مدیران دیجیتال مارکتینگ برای داشتن دید کلی از بازار می‌باشد که در این مقاله گردآوری شده است.

آمار جمعیتی :

آمار جمعیت، نرخ رشد و میزان و نحوه‌ی استفاده از اینترنت چشم شما را به چگونگی عملکرد بازار تجارت الکترونیکی باز می‌کند. آمار جمعیتی ایران منتهی به آوریل سال 2021  نشان می‌‌دهد:

– 50.5 درصد آقایان  و 49.5 درصد بانوان، جمعیت ایران را تشکیل می‌دهند.

– 76 درصد جمعیت شهرنشین هستند.

– 85 درصد از بانوان و 80 درصد از آقایان تحصیل‌کرده هستند.

– حدود 6 میلیون نفر از جمعیت ایران بین 13 تا 18 سال هستند. (دانش آموزان)

– حدود 60 میلیون نفر از جمعیت ایران بالای 18 سال هستند .

– حدود 56 میلیون نفر از جمعیت ایران بین 16 تا 64 سال هستند.(دانشجو، شاغل و یا جویای کسب و کار)

 

  • میانگین سن ازدواج برای آقایان ۲۴ سال و برای خانم‌ها ۲۳ سال هست.
  • ترکیب جمعیتی کشور تا 15 سال دیگر به طور کامل تغییر می‌کند. براساس پیش‌بینی مرکز آمار از جمعیت کشور و ترکیب آن که تا سال 1415 انجام شده است، جمعیت ایران در این سال به 91 میلیون و 446 هزار نفر می‌رسد.

آمار دسترسی به اینترنت :

بر اساس، پوشش اینترنت در ایران 70 درصد، متوسط سرعت اینترنت تلفن همراه 25 مگابیت در ثانیه و این آمار برای اینترنت ثابت 18 مگابیت در ثانیه می‌باشد.

کاربران اینترنت تلفن همراه 67.5 درصد و در مقابل، مصرف اینترنت با رایانه 31 درصد از کل مصرف‌کنندگان اینترنت را شامل می‌شود. 

«میانه» سرعت دانلود اینترنت ثابت کشور ۱۲.۱۱ مگابیت بر ثانیه، سرعت آپلود ۲.۶۰ و میزان تأخیر ۲۸ میلی‌ثانیه است. بر اساس همین شاخص سرعت دانلود اینترنت سیار ۳۳.۴۴ مگابیت بر ثانیه، سرعت آپلود ۱۰.۱۷ مگابیت‌برثانیه و میزان تأخیر ۳۰ میلی‌ثانیه است.

«میانه» سرعت دانلود اینترنت سیار در جهان اکنون ۴۲.۳۵ مگابیت‌برثانیه، آپلود ۱۰.۰۴ مگابیت‌برثانیه و میزان تأخیر ۲۸ میلی‌ثانیه است، همچنین سرعت دانلود اینترنت ثابت در جهان بر اساس این شاخص ۸۲.۵۶ مگابیت‌برثانیه، سرعت آپلود ۳۶.۸۰ مگابیت‌برثانیه و میزان تأخیر ۹ میلی‌ثانیه است.

رونق کسب و کار

تعداد کاربران اینترنت ایران در ۱۴۰۱

آخرین بررسی‌ها از وضعیت شبکه مخابراتی کشور نشان می‌دهد که بالغ بر ۲۸.۵ میلیون کاربر اینترنت در ایران وجود دارد و ۳۳۴ دانشگاه نیز از طریق فیبرنوری به اینترنت دسترسی دارند. هم‌اکنون ۲۶ میلیون و ۳۶۲ هزار و ۳۷۰ خط تلفن ثابت در کشور وجود دارد و ضریب نفوذ این نوع تلفن ۳۴.۶ درصد است؛ این در حالی است که شرکت مخابرات ایران در آخرین گزارش‌های خود تعداد کاربران تلفن‌های همراه را ۴۸ میلیون نفر اعلام کرده که از این میان ۱۶ میلیون نفر مشترک سیم‌کارت دائمی و ۳۲ میلیون نفر نیز مشترک سیم‌کارت‌های اعتباری مخابرات هستند.

رفتار مصرف‌کنندگان 16 تا 64 سال هنگام خرید آنلاین ( آمار جهانی)

81.5 درصد از مصرف‌کنندگان از موتورهای جستجو کالای مدنظرشان را جستجو می‌کنند. (اهمیت سئو)

90.4 درصد از مصرف‌کنندگان از فروشگاه‌های آنلاین، خرید انجام می‌دهند.

69.4درصد از مصرف‌کنندگان از طریق موبایل یا تبلت خرید آنلاین دارند.

94 درصد از مصرف‌کنندگان دارای حساب بانکی در حداقل یک موسسه مالی می‌باشند.

41.2 درصد از خریداران آنلاین را بانوان و 52 درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

بر اساس تازه‌ترین آمار که مربوط به یک ماه گذشته است، اینترنت سیار ایران بدون تغییر نسبت به ماه پیش از آن به جایگاه ۶۷ از میان ۱۴۳ کشور جهان و اینترنت ثابت با سه رتبه افت به جایگاه ۱۴۸ در میان ۱۸۲ کشور جهان رسیده است.

نمودار پروفایل دارندگان حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی :

در ژانویه ۲۰۲۲ (دی ۱۴۰۰) تعداد کاربران اینترنت در ایران ۷۱.۹۴ میلیون نفر بوده است. این در حالی ‌اسـت که جمعیت ایران ۸۵.۵۲ میلیون نفر بود. که تا این تاریخ در مجموع بیش از ۵۵ درصد ایرانیان در شبکه‌های اجتماعی فعالیت داشتند.

جمعیت کاربران ایرانی در رسانه‌های اجتماعی در خرداد ۱۴۰۱:

واتساپ: ۷۱.۱ درصد

اینستاگرام: ۴۹.۴ درصد

تلگرام: ۳۱.۶ درصد

روبیکا: ۵.۷ درصد

ایتا: ۴.۶ درصد

فیس‌بوک: ۳.۷ درصد

سروش: ۳.۶ درصد

توییتر: ۳ درصد

بله: ۲.۲ درصد

کلاب‌هاوس: ۱.۳درصد

تیک‌تاک: ۰.۶ درصد

اینستاگرام با جمعیت ۴۸ میلیونی، محبوب‌ترین شبکه اجتماعی بین ایرانی‌هاست و در بیـن پیام‌رسان‌ها، واتس‌اپ با بیشترین تعداد کاربر ایرانی، از محبوب‌ترین‌ها در بین ایرانیان است. ۱ میلیون ایرانی از طریق شبکه‌های اجتماعی به درآمدزایی رسیده‌اند. طبق آمار پژوهشی بتا، ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار کسب‌وکار در اینستاگرام فعالیت دارند و درآمد ۹ میلیون نفر به‌صورت مستقیم به اینستاگرام وابسته است.

کانال‌های شناخت نام تجاری جدید :

بررسی بین رفتار مصرف‌کنندگان 16-64 سال در هنگام جستجوی نام تجاری جدید نشان می‌دهد 33.9 درصد از مصرف‌کنندگان از طریق موتورهای جستجو جهت شناخت نام تجاری جدید اقدام می‌کنند. نتایج به‌دست آمده برای سایر کانال‌ها و ابزارها به‌ این شرح می‌باشد:

  • موتور های جستجوی آنلاین: 33.9 درصد
  • تبلیغات تلویزیونی: 32.6 درصد
  • تبلیغات دهان به دهان (افواهی): 29.4 درصد
  • تبلیغات شبکه‌های اجتماعی: 28.2 درصد
  • وب‌سایت محصول یا برند: 27.6 درصد
  • وب‌سایت فروشگاه‌های خرده‌فروشی آنلاین: 26 درصد

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا