جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
صفحه فرود بی‌نقص

راهنمای ساخت یک صفحه فرود بی‌نقص

صفحات فرود، صفحات وب ساده‌تری هستند که بازاریابان از آنها برای هدایت ترافیک از بنرهای تبلیغاتی، لینک و ویدیوها استفاده می‌کنند.

بازاریابان معمولا از صفحات فرود برای اهداف اختصاصی و کوتاه‌مدت استفاده می‌کنند. مثلاً ممکن است برای اعلام یک پیشنهاد با مدت محدود یا فروش محصولی خاص، صفحه فرود طراحی کنید. 

صفحه فرود، بخشی از استراتژی بازاریابی است و فی‌النفسه، تنها چیزی نیست که برای تولید مشتریان راغب یا فروش بیشتر نیاز داشته باشید. گاهی در ازای اطلاعات مفیدی مانند کتاب الکترونیکی، تقاضای ایمیل می کنید، به نحوی که بتوانید پایگاه داده مستحکمی از مشتریان بالقوه که با استفاده از سایر تکنیک‌های بازاریابی پرورش داده‌اید، بسازید.

آیا می‌دانید چگونه یک صفحه فرود را طراحی کرده و بسازید؟

علاوه بر زیبایی ظاهری صفحه، بسیاری جنبه‌های دیگر هم وجود دارد که برای ساخت یک صفحه‌ی فرود عالی باید بدانید. آنچه که در اینجا به اشتراک می‌گذارم، دستورالعملی کلی برای تمام پروژه‌های بازاریابی نیست؛ چرا که هر کسب و کاری نیازهای خاص خودش را دارد. هرچند یک سری توصیه و فهرست کنترلی برای رسیدن به موفقیت وجود دارد که به آن خواهیم پرداخت:

  • تعیین اهداف روشن و واضح؛ از دریافت ایمیل‌های مشتری گرفته تا ایجاد فروش، ایجاد پیوند با وب‌سایت‌های خاص و غیره.
  • داشتن راه‌حل‌هایی برای رفع نیازهای خاص یا ارائه‌ی محصول
  • عناوین جذاب
  • تولید سوال؛ که باید در همان صفحه فرود یا از طریق ارسال ایمیل پاسخ داده شود.
  • داشتن تصاویر گرافیکی توضیحی که پشتیبان محتوای صفحه فرود است.
  • فراخوان عمل، دکمه‌ای با رنگی مشخص تا آنچه که می‌خواهیم کاربر انجام دهد، را تعیین می کند. ممکن است چند دکمه وجود داشته باشد؛ اما نه خیلی زیاد، چون مراجعین را سردرگم می‌کند.
  • داشتن استراتژی بازاریابی درونگرا که موارد زیر را به‌هم ربط می‌دهد: محتوای ارزش، دریافت ایمیل مراجعین، استراتژی بخش‌بندی مراجعین، تولید محتوا متناسب با مراجعین، ارسال انبوه نامه به‌صورت اتوماتیک و شخصی شده. 
  • تبدیل بازدید به مشتری؛ شما می‌توانید با استفاده از ابزار صحیح یک بازدید را به یک مشتری بالقوه تبدیل کنید. با به خاطر داشتن این موضوع، تولید محتوای ارزشی مستلزم کار سخت است که می‌توان آن‌را در قالب پیشنهادات یا پلتفرم‌های مختلف در نظر گرفت، مانند ورودی‌های وبلاگ، دانلود مقالات، ویدیوها، وبینارها، پادکست‌ها و کتاب‌های الکترونیکی.

وقتی به یک استراتژی روشن برای تولید محتوا دست یافتید، وقت آن رسیده که پلتفرم‌های ایده‌آل برای انتشار آن‌را تعریف کنید.

  • آرزوها و اهداف تجاری‌تان را دربرابر نیازهای واقعی تعریف کنید.

وقتی امتحان گزینه‌های مختلف بر روی صفحه فرودتان را شروع می‌کنید، باید هربار فقط یک تغییر را امتحان کنید. با امتحان کردن چند تغییر در هربار، نمی‌توانید دریابید که چه چیزی تاثیر داشته و چه چیزی عمل نکرده است. بله قرار است؛ کمی وقت‌تان را بگیرد؛ اما ارزشش را دارد، چون اگر نرخ‌های تبدیل‌تان را ارتقاء دهید، هزینه‌های جذب را نیز پایین آورده‌اید.

به محض آماده شدن صفحه فرودتان، باید مردم را به دوباره سمت آن هدایت کنید.

وبلاگ (blog):

وبلاگ؛ مکان مواجهه تمام مراجعین بالقوه و خوانندگان‌تان و محلی برای جذب کاربران محسوب می‌شود؛ بنابراین یکی از بهترین روش‌ها برای جذب کابران به صفحه فرودتان این است که با ایجاد لینک‌های به صفحه فرود از داخل مقالات وبلاگ، مردم را از خود وبلاگ هدایت کنید. بهتر است که برای اعلان فروش یک محصول، یک متن کتبی مرجع در این صفحه تعبیه کنید.

گوگل ادوردز (google adwords):

گوگل ادز؛ شامل کلمات کلیدی به عنوان عبارات جستجو شده برای نشان دادن تبلیغات به عنوان نتیجه‌ی اسپانسرها است. گونه‌های دیگری هم مانند تبلیغات جیمیل (gmail) وجود دارد. وقتی روی آنها کلیک می‌کنید، این تبلیغات تعاملی در قالب پیامی در اندازه ایمیل باز شده و ویدیو و تصویر می‌پذیرد. بدین ترتیب این نتیجه، برای رسیدن به انواع اهداف تبلیغاتی مفید است. وقتی کاربر تبلیغ را باز می‌کند، باقی کلیک‌ها بر روی مقاله رایگان هستند.

صفحه فرود بی‌نقص

رسانه‌های اجتماعی (Social media):

پس از ایجاد محتوا، آن را با استفاده رسانه‌های اجتماعی تبلیغ کنید. ابتدا در مورد مراجعین بالقوه‌تان یا آن دسته از کاربرانی که می‌خواهید پست‌های تجاری را ببینند، تحقیق کنید. بسته به حوزه کاری‌تان، می‌توانید این کاربران را در رسانه‌های اجتماعی مربوط به متخصصان مانند لینکدین بیابید، یا اگر به‌دنبال مخاطبین بیشتری هستید، به‌ویژه اگر می‌خواهید کاربران را بر مبنای محتوای بصری که تولید کرده‌اید جذب کنید، باید از فیسبوک یا اینستاگرام استفاده کنید.

سئو (SEO):

در سئو یا موتورهای جستجو به جای تمرکز بر صفحات فرود، معمولاً بر روی تثبیت موقعیت صفحاتی با نرخ تبدیل ثابت تلاش می‌شود. از این صفحات می‌توان برای دسترسی در لحظات خاص استفاده کرد.(مثلاً برای پیشنهاد حراج یک محصول)؛ اما اگر بخواهیم این صفحات بخشی از کمپین کنونی‌تان باشند، این صفحات باید به  موقعیت ارگانیک برسند: نام خوب برای دامنه، موقعیت داخلی و لینک‌های پاپ‌آپ‌ها (pop up) می‌توانند، مفید باشند.

ایمیل(Email):

ایمیل، کانال مستقیم برای ارتباط با کاربران است که شما را قادر می‌سازد تا محتوا را با هر مصرف‌کننده تطبیق دهید و درآمد بیشتری کسب کنید. می‌توان اتوماسیون‌ها را تولید کرده و از آن به عنوان شیوه‌ای عالی و انبوه برای ارسال اطلاعات در هر لحظه به تلفن همراه کاربر استفاده کرد. 

یک نمایندگی بازاریابی باید بر تمامی این مراحل نظارت داشته باشد؛ زیرا توصیه‌های تخصصی ضرورت دارد. انجام موفقیت‌آمیز تمام این مراحل فقط توسط یک نفر، غیرممکن است. بنابراین، باید با نمایندگی بازاریابی دیجیتال کار کنید و یک استراتژی بازاریابی دیجیتال، به‌ویژه یک استراتژی بازاریابی درونگرا طراحی کرده و آن‌را به عنوان یک پروژه‌ی بازاریابی درک و تصور کنید و در کنار آن باید یک کمپین استراتژیک، گزارش‌های آماری و ارائه راه‌حل برای رفع نیازها نیز به منظور عینیت بخشیدن به کمپین‌تان و رسیدن به اهداف مورد نظر و شروع به تولید فروش، وجود داشته باشند.

سخن آخر:

نگاهی به بازدیدکنندگان سایت خود بیندازید و ببینید واقعاً در وب سایت شما چه می‌کنند؟ بررسی در مورد بهترین ابزارهای ردیابی بازدیدکنندگان وب‌سایت برای تصمیم‌گیری آگاهانه‌تر هنگام برنامه‌ریزی قیف بازاریابی خود را به من بسپارید.

شما به‌راحتی می‌توانید از این ابزارها برای شخصی‌سازی صفحات فرود خود بر اساس موقعیت مکانی، دستگاه، سن و حتی جنسیت بازدیدکنندگان وب استفاده کنید. 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا