جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

چرا استراتژی های توانمندسازی فروش، مهم تر از هر زمانی شده اند؟

ناهمترازی، یکی از دلایل اصلی این موضوع است که چرا تجارت ها در توسعه یک استراتژی فروش موفق، شکست می خورند. بنابراین بازاریابان باید بیشتر در مورد فروش بدانند و فروش هم باید بیشتر در مورد بازاریابی یاد بگیرد. اما همترازی فروش و بازاریابی چیست و چرا اهمیت دارد؟

همترازی فروش به اقداماتی اشاره دارد که فروشندگان شما برای تضمین اینکه با بخش بازاریابی هماهنگ هستند، انجام می دهند. این همترازی بطور بالقوه، بهترین فرصت برای ارتقای توانمندسازی فروش است. در ادامه، دلایل اصلی اینکه چرا تا قبل از سال 2021،  باید فروش و بازاریابی تان را همتراز کنید مطرح کرده ایم.

توانمندسازی فروش، امکان فروش از راه دور را فراهم می کند.

فروش از راه دور که گاهی آن را فروش مجازی نیز می نامند، موقعیتی است که در آن، یک معامله به نحوی انجام می شود که فروشنده و خریدار هیچوقت همدیگر را نمی بینند. این بدان معناست که شما و مشتری بالقوه تان، هیچگاه در یک مکان نیستید. از آنجاکه همه گیری ویروس کرونا، هزاران کارمند را وادار کرده تا در خانه کار کنند، دورکاری اکنون یک نیاز برای بسیاری از تجارت هاست. این مدل جدید، بسیاری از سازمان های فروش در سراسر دنیا را به تقلا واداشته تا بهترین روش هایی که فروشندگان شان با کمک آنها می توانند از این موانع عبور کنند را بیابند زیرا در هر صورت، متخصصان فروش باید تعاملات مشتری را از راه دور انجام دهند.

بینش های داده محور داشته باشید.

کلان داده ها و علم تجزیه و تحلیل آنها، در راس دستور کار شرکت ها قرار گرفته است. با شتاب گرفتن نیاز به تحویل به موقع محصولات، لازم است که شرکت ها با بینشی داده محور کار کنند که بتواند نتایج تجاری را سرعت ببخشد. تعداد منابع داده در دسترس، هر روز در حال افزایش است. اهرم بندی این داده ها می تواند به تیم فروش و بازاریابی کمک کند تا با زمان کافی برای برنامه ریزی جهت حفظ مشتریان، تجربیات مشتری محور بیشتری را خلق کرده و ریزش مشتری(رویگردانی مشتری) را از قبل پیش بینی کنند. ختم کلام اینکه، هدف داده محور بودن نیست، بلکه بینش محور بودن است. سازمان ها باید به اطلاعات دسترسی داشته و آنها را به سرعت تجزیه و تحلیل کنند  تا بتوانند مشتریان را بهتر درک کرده و کمپین بازاریابی را به نحوی موثرتر بسنجند. به زبان ساده تر، می توانند کارهایی که نتیجه خوبی دارد را بیشتر انجام داده و از انجام کارهای بی فایده اجتناب کنند. بنابراین هر بازاریابی در وهله اول باید این پدیده را بشناسد.

مشارکت مجازی مشتری را ارتقا دهید.

ویروس کرونا، معنای مفهوم کلیشه ای “دیجیتال یا مرگ” را تقریبا تغییر داده است. در چنین دوران بی سابقه ای، چگونه می توانید بخش های فروش و بازاریابی خود را بدون آسیب نگه دارید؟ در دوره ای با اوج نگرانی مشتریان، چطور می توانید در راس بازی فروش و بازاریابی باقی بمانید؟ خب الان وقت آن است که بصورت مجازی عمل کنید!تجربه مجازی در این نقطه زمانی، تجربه متداولی فقط برای مشتریان نیست، بلکه برای تجارت ها نیز حیاتی شده است، زیرا موجب رشد و فروش بیشتر می شود. درنتیجه، شرکت ها باید یک مدل عملیاتی مجازی منعطف، مقیاس پذیر و مقرون بصرفه را توسعه دهند. شما با اتخاذ یک رویکرد مشتری محور نسبت به مشارکت مشتری، می توانید شیوه های جدیدی را برای مشارکت دادن مشتریان بالفعل و مشتریان بالقوه ایجاد کنید.

شخصی سازی را در مرکز تجارت خود قرار دهید.

معمولا دانستن مکان دقیق مشتری در مسیر اطلاعاتی خرید، کار چالش برانگیزیست. اما گزینه دیگری هم وجود دارد. می توانید برای تجهیز تیم فروش خود به منظور تحویل انبوه محصول و ارتباط سریع، از ابزارهای توانمندسازی فروش استفاده کنید. یکی از این ابزارها، شخصی سازی ست. شخصی سازی، محرک اصلی موفقیت بازاریابی فروش در سال 2021 خواهد بود. و از آنجاییکه شخصی سازی، یک تاکتیک ثابت شده برای افزایش ارتباط با خریداران است، شرکت های B2B(تجارت به تجارت ) می توانند آن را با یک تجربه خرید مثبت ترکیب کنند. یک شیوه موثر برای تثبیت این ارتباط، از طریق همتراز کردن بخش های فروش و بازاریابی ست. اینکه، بهره وری را افزایش داده و دقت را بهبود می بخشد و فرآیند فروش را تسریع می کند.

سال هاست که بازاریابی، از داده های فروش برای شخصی سازی ارتباطات استفاده می کند. اما معلوم شده که تقریبا همیشه، هنگام انجام خرید، بیش از یک انتخاب وجود دارد. خب ربط این مسئله با این موضوع چیست؟ مردم در اطلاعات و انتخاب های مختلف غرق شده اند. بنابراین تصمیم درست گرفتن، کار راحتی نیست؛ اما تعداد بیشماری از شرکت های B2B نشان داده اند که هرچه تعامل با مشتری تان را شخصی سازی تر کنید، بهره وری بالاتری درسازمان تان کسب خواهید کرد. .بنابراین شخصی سازی شامل محصولاتیست که مصرف کننده قبلا هم دوست داشته و راه حل اصلی پر کردن شکاف تا تبدیل است.

آموزش مستمر فروشندگان را پیش ببرید .(ترغیب کنید)

امروزه، فروش مستلزم یک چشم انداز تحصیل کرده و متفکرانه تر است. بنابراین این امر برای بسیاری از تیم های فروش، نیازمند تغییر در رفتار و طرز فکر است. فروشندگان امروزی باید در راس تاکتیک های فروش قرار داشته و قادر به استفاده از ابزارهای فروش باشند. بنابراین راه حل آموزشی شما باید همگام با این الگوی جدید باشد. بنابراین آموزش باید چیزی فراتر از کتب درسی باشد. هدف برنامه های آموزش فروش، کمک به یادگیری و پیشرفت فروشنگان است. آموزشی که به روز باشد، تیم فروش و بازاریابی شما را قادر می سازد تا روش ها و مهارت های جدید را تثبیت کرده یا رفتارهای جدید ایجاد کنند. هدف اصلی، ارتقای نتایج نهایی ست. محتوای آموزش فروش و ابزارهای کمک شغلی را بصورت آنلاین و بر روی انواع دستگاه ها، در دسترس قرار دهید. در عین حال می توانید از یادگیری سیار برای افزایش مهارت های تیم و تقویت فرآیند فروش تان نیز استفاده کنید.

بهره وری فروشنده را بهبود ببخشید.

افزایش بهره وری فروش سازمان، همیشه دغدغه اصلی بوده است. پیشرفت های کوچک در بهره وری مدیر و نماینده فروش، می تواند تعداد فروش های شما به ازای زمانی که صرف فروش فعال می کنید را بطور قابل توجهی افزایش دهد. اگر می خواهید بهره وری فروش تان را افزایش دهید، باید بر ساده سازی جریان کاری و حذف کارهای غیرضروری و زائد تمرکز کنید. لازم نیست فروشندگان تان را به جدید ترین گجت ها(ابزارهایی با فناوری های نوین) مجهز کنید،  بلکه باید گام هایی که نمایندگان فروش موفق برای پیروزی برمی دارند را شناخته و تعریف کنید. از آن چیزهایی که به خوبی کار می کنند استفاده کنید و آن استراتژی ها را با کل تیم به اشتراک بذارید.

از ویدئو سود ببرید.

طی سال های اخیر، بسیاری از بازاریابی ها به جریان سازی ویدیویی(ویدیو استریمینگ) روی آورده اند. فرهنگ سازی درک بازاریابی ویدیویی، اصلی اساسی برای بازاریاب های دیجیتال است. هرچند بسیاری از بازاریاب ها هنوز هم از ویدیو به عنوان بخشی از استراتژی فروش و بازاریابیشان استفاده نمی کنند. از وقتی برندها با تقاضای فزاینده مشتریان برای ارتباط بیشتر از طریق ویدیو مواجه شده اند، ویدیو را به محتوای خود وارد کرده اند تا در بازار رقابت باقی بمانند.

نتیجه نهایی

وقتی بحث بر سر توانمندسازی فروش است، هیچ تفکیکی بین تیم فروش و تیم بازاریابی وجود ندارد. توانمندسازی فروش باید بصورت پویا باشد تا خود را با این انتظارات جدید وفق دهد. در نتیجه، شناسایی تعادل درست میان تیم های فروش و بازاریابی، می تواند یک عامل متمایز کننده باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا