جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
گوگل ادموب

گوگل ادموب چیست؟ | نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب

یک پلتفرم تبلیغاتی که توسط گوگل ارائه شده گوگل ادموب (Google Admob) است که به توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌های موبایل امکان می‌دهد با نمایش تبلیغات کسب‌و‌کارهای مختلف در اپلیکیشن خود به درآمد دلاری برسند. این پلتفرم تبلیغاتی از طریق همکاری با میلیون‌ها تبلیغ‌کننده در سراسر جهان تبلیغات مناسب و جذابی را برای کاربران اپلیکیشن‌ها نمایش می‌دهد.

تبلیغات بنری، تبلیغات همسان و تبلیغات بینابینی برخی از فرمت‌ های تبلیغاتی Google Admob هستند. نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب به این صورت است که سازندگان اپلیکیشن‌های موبایل برای کسب درآمد از گوگل ادموب باید ابتدا یک حساب کاربری در سایت ساخته و اپ خود را معرفی کنند. مراحل بعدی کار مربوط به نحوه تبلیغ گرفتن است که در این مقاله از مجموعه مقالات دیجیتال مارکتینگ دکتر علی ناصرحجتی آن‌ها را همراه با ابعاد مختلف Google admob بررسی می‌کنیم.

نمایش تبلیغات

کلید ظهور و ماندگاری تمام برندها تبلیغات است و امروزه کمتر جایی است که بیلبوردها و بنرهای تبلیغاتی به چشم نخورد. علاوه بر سطح شهرها و بزرگراه‌ها، تلفن‌های همراه و اینترنت پر از تبلیغات مختلف برای انواع کسب‌وکارها است. امروزه تجارت و به‌ویژه تجارت الکترونیک و دیجیتال مارکتینگ بر مدار تبلیغ می‌چرخد و همین موضوع رمز پویایی برندها و کسب‌وکارهای مختلف است.

تبلیغات در فضای اینترنت هر روز وارد فاز جدیدی شده و ابعاد تازه‌ای به خود می‌گیرد. نمایش تبلیغات از طریق گوگل ادموب یک منبع درآمد پایدار از طریق تلفن همراه است تا علاوه بر تمرکز روی ساخت و توسعه اپلیکیشن‌های مختلف برای توسعه کسب‌وکار خود نیز تلاش کنید.

گوگل ادموب چیست؟

گوگل ادموب چیست؟

یکی از پلتفرم‌های کسب درآمد از طریق تبلیغات، گوگل ادموب است که به توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌های موبایل امکان می‌دهد ازطریق نمایش تبلیغات در اپلیکیشن‌های خود، درآمد خوبی کسب کنند. تبلیغات از طریق ادموب از بهترین روش‌ها برای کسب درآمد است که توسعه‌دهندگان برنامه‌های تلفن همراه از آن استفاده می‌کنند تا به درآمدی پایدار دست یابند. یعنی این افراد علاوه بر تمرکز روی توسعه اپلیکیشن‌های خود تبلیغات مختلف از کسب‌و‌کارها و برندهای مختلف را نیز نمایش می‌دهند.

علاوه بر این، صاحبان کسب‌وکارها نیز می‌توانند به مخاطبان بیشتری دست‌یافته و آگاهی از برند آن‌ها نیز افزایش می‌یابد. علاوه بر توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌ها که این تبلیغات را نمایش می‌دهند و صاحبان کسب‌وکار، کاربران اپلیکیشن نیز می‌توانند محصول یا خدمات موردنیاز خود را به‌راحتی پیدا کنند. با این توضیحات گوگل ادموب بستری مناسب برای توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌ها، صاحبان کسب‌وکارها و کاربران است.

این پلتفرم قدرتمند با استفاده از سه عامل مهم فرمت‌ های تبلیغاتی Google admob، تکنولوژی پیشرفته و تبلیغ‌کنندگان جهانی ارزش تبلیغات و بازدید از آن‌ها را به حداکثر می‌رساند. این شبکه جهانی تبلیغات، با میلیون‌ها نفر از تبلیغ‌کنندگان همکاری می‌کند که برای نمایش تبلیغات در اپلیکیشن‌ها با هم رقابت می‌کنند. نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب ساده است و با تسلط بر ابزارهای آنلاین می‌توانید به‌راحتی در این مسیر پیشرفت کنید.

مزایای Google Admob

آینده بازار یابی دیجیتال به‌سرعت در حال تغییر است. سرویس جهانی گوگل با ارائه سیستم ادموب امکانات زیادی را برای کاربران مختلف فراهم کرده است. این پلتفرم با استفاده از فرمت‌های تبلیغاتی گوناگون نرخ بازدید را برای مشاغل مختلف افزایش می‌دهد. مهم‌ترین مزایای Google admob عبارت‌اند از:

1. افزایش درآمد

اولین مزیت مهم گوگل ادموب راه‌اندازی، بهینه‌سازی و مدیریت چند شبکه تبلیغاتی است. فعالیت با چند شبکه تبلیغاتی موجب می‌شود تا رقابت برای تبلیغ در اپلیکیشن افزایش‌یافته و منجر به کسب درآمد بالا شود. تبلیغات Google admob سرویس مناسبی است که می‌توان بدون دغدغه به توسعه کار و فعالیت خود مشغول شوید بدون اینکه نگران کسب درآمد باشید.

2. افزایش تعامل با کاربران

انواع فرمت های تبلیغاتی Google admob با قالب‌های خلاقانه، تعامل با کاربران را افزایش داده، درنتیجه موجب بهبود تجربه کاربری می‌شوند. منظور از تعامل کاربران فرایندی است که کاربران با تبلیغات ارتباط برقرار کرده و توجه آن‌ها را جلب می‌کند.

احتمالاً برای بسیاری از شما پیش‌آمده است که در حال یک بازی در موبایل خود هستید که تبلیغات تکراری شما را کلافه می‌کنند؛ ولی در تبلیغات گوگل ادموب تبلیغات را در جوایزی که در اپلیکیشن وجود دارد قرار می‌دهند. درنتیجه کاربران با انتخاب آگاهانه برای دیدن تبلیغ کلیک می‌کنند. این کار موجب افزایش تعامل کاربران و بهبود تجربه کاربری می‌شود.

3. حفظ برند با گوگل ادموب

برای تمام کسب‌وکارها مهم است که چه تبلیغاتی نمایش داده شود و یک محتوای نامناسب به نام برند آسیب می‌زند. قوانین، خط‌مشی‌های تبلیغاتی، بررسی کامل تبلیغات و کنترل ناشر در گوگل ادموب به صورتی است که تبلیغات ارائه شده کاملاً تحت کنترل و مدیریت قرار دارند. نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب به صورتی است که ارزش برند و اخلاق در بازاریابی کاملاً حفظ می‌شود.

4. اتومات بودن کارها

از دیگر مزایای تبلیغ در گوگل ادموب خودکار بودن امور و وظایف مختلف است و توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌ها بیشتر زمان خود را صرف توسعه کسب‌وکار خود می‌کنند. با استفاده از Google admob توسعه‌دهندگان وقت خود را برای امور تکراری و خسته‌کننده صرف نمی‌کنند.

5. گوگل ادموب؛ اتصال به بازارهای بین المللی

حضور در بازارهای بین‌المللی از مزایای مهم استفاده از سرویس گوگل ادموب است. با کمک این پلتفرم می‌توانید سرویس‌های مطرح جهانی را در اپلیکیشن خود تبلیغ کرده و درنتیجه خود را به بازارهای بین‌المللی نزدیک‌تر کنید. شاید در آینده تصمیم بگیرید توانمندی‌های خود را به شرکت‌های جهانی ارائه دهید و حضور در تبلیغات ادموب مسیری مطمئن برای پیشرفت در کسب‌وکارتان است.  

علاوه بر این، افزایش رقابت برای نمایش تبلیغات، دسته‌بندی تبلیغات با موضوعات مختلف و بر اساس فیلد موضوعی اپلیکیشن و جلوگیری از هدررفت زمان و هزینه از دیگر مزایای این سرویس تبلیغاتی هستند.

نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب

نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب

نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب به این صورت است که سازندگان اپلیکیشن‌های موبایل برای کسب درآمد از گوگل ادموب باید ابتدا یک حساب کاربری در سایت ساخته و اپ خود را معرفی کنند. برای ساخت اکانت گوگل ادموب اطلاعات مربوط به نوع اپلیکیشن (IOS یا اندروید) و نقطه موردنظر برای تبلیغات ثبت شود.

این اطلاعات در گوگل ثبت و بررسی شده و در صورت تأیید SDK یا کیت توسعه نرم‌افزار ایجاد می‌شود. توسعه‌دهندگان با داشتن این کیت می‌توانند فرایند درآمدزایی را آغاز کنند. صاحبان کسب‌وکار در ازای هر کلیک روی تبلیغی که در اپلیکیشن است هزینه پرداخت می‌کنند. قسمتی از این هزینه به سازنده اپلیکیشنی تعلق می‌گیرد که تبلیغ را پذیرفته است.

باید گفت که SDK علاوه بر اینکه یک کیت توسعه نرم‌افزار است کاربردهای دیگری هم دارد و به دارندگان اپلیکیشن اطلاعات مربوط به نوع دستگاه کاربران و محل زندگی آن‌ها را نیز ارائه می‌دهد. درنتیجه با داشتن چنین اطلاعاتی، صاحبان اپلیکیشن می‌توانند محصول یا خدماتی را متناسب با نیاز کاربران ارائه دهند.

مراحل شروع درآمدزایی از گوگل ادموب

نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب به این صورت است که باید ابتدا یک اپلیکیشن داشت. توسعه اپلیکیشن و دردسترس‌بودن آن نیز اهمیت زیادی دارد. بعد از آن باید روی تبلیغ برنامه متمرکز شد؛ زیرا باید اپلیکیشن شما شناخته شده و آمار نصب و دانلود بالایی داشته باشد. بعد از توسعه اپلیکیشن باید مراحل زیر را برای درآمدزایی از Google admob دنبال کنید:

  • ساخت اکانت گوگل ادموب: به آدرس admob.google.com بروید و یک اکانت گوگل ادموب ایجاد کنید. برای این کار کافی است بعد از واردشدن به صفحه اصلی سایت روی قسمت «ایجاد حساب» ضربه بزنید.
  • افزودن برنامه به Google admob: بعد از ساخت اکانت باید اپلیکیشن خودتان را به حساب AdMob اضافه کنید تا از این طریق بتوانید تبلیغات را در برنامه نمایش دهید.
  • انتخاب نوع تبلیغ: در بخش بعدی انواع فرمت های تبلیغاتی Google admob را معرفی خواهیم کرد. شما باید نوع فرمت تبلیغاتی را متناسب با مخاطبان برنامه انتخاب کنید.
  • افزودن کد تبلیغاتی: کد تبلیغاتی کد کوچکی است که به گوگل اجازه می‌دهد تبلیغات در برنامه شما نمایش داده شود. بعد از انتخاب نوع فرمت تبلیغات، کدهای مربوط را به برنامه اضافه کنید تا تبلیغات به فرمت صحیح نمایش داده شوند.
  • واردکردن مشخصات حساب برای پرداخت هزینه: در پایان مراحل نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب باید اطلاعات حساب بانکی خود را وارد کنید تا درآمد کسب‌شده از Google admob به‌حساب شما واریز شود. به طور خلاصه می‌توان مراحل مختلف برای نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب را به این صورت خلاصه کرد:
  • افتتاح حساب گوگل ادسنس
  • ثبت‌نام در گوگل ادموب
  • انتشار برنامه در پلی‌استور
  • تبلیغ برنامه
  • کسب درآمد دلاری

میزان درآمد از Google admob به نوع تبلیغ و تعداد بازدیدکنندگان از تبلیغ بستگی دارد؛ پس برای رسیدن به درآمد بالا باید برای توسعه و معرفی برنامه خود تلاش کنید.   

فرمت های تبلیغاتی Google admob

فرمت های تبلیغاتی Google admob

گوگل ادموب محتوای تبلیغاتی باکیفیت و مطابق با نیاز کاربران را در زمان مناسب ارائه می‌دهد. درنتیجه علاوه بر کسب درآمد موجب برقراری تعامل سازنده با کاربران می‌شود. نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب به صورتی است که مزاحمتی برای کاربران ایجاد نمی‌کند و درنتیجه می‌تواند در بهبود تجربه کاربری نقش مهمی داشته باشد. فرمت های تبلیغاتی Google admob عبارت‌اند از:

1. تبلیغات بنری فرمت محبوب گوگل ادموب

یکی از محبوب‌ترین فرمت های تبلیغاتی  Google admob تبلیغات بنری است. این نوع تبلیغات به‌صورت تبلیغات بنری Pop-Up یا در بالا یا پایین صفحه در محیط اپلیکیشن نمایش داده می‌شوند. تبلیغات بنری اغلب پیوسته هستند و کاربران می‌توانند روی آن‌ها کلیک کنند. دلیل محبوبیت تبلیغات بنری مقرون‌به‌صرفه بودن، سادگی و عدم ایجاد مزاحمت برای کاربران است. نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب از نوع بنر بر اساس پرداخت به‌ازای کلیک یا پرداخت به‌ازای تعداد نمایش است.

2. تبلیغات همسان

یکی دیگر از فرمت های تبلیغاتی Google admob تبلیغات همسان (Native Ads) است. تبلیغات گوگل ادموب از نوع تبلیغات همسان با محتوای اصلی برنامه کاملاً منطبق هستند؛ به‌عنوان‌مثال تبلیغات به‌صورت یک عنوان خبری درون برنامه‌ای به نمایش درمی‌آیند. تبلیغات همسان را به صورت‌های مختلف تصویری، متنی، ویدئو و بنر می‌توان ارائه داد.

3. تبلیغات تعاملی

این نوع تبلیغات یکی دیگر از روش‌های مختلف نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب است که به روش‌های گوناگون کاربران را وادار به تعامل می‌کند. این نوع تبلیغات گوگل ادموب سرگرم‌کننده‌ترین روش تبلیغات در این پلتفرم است؛ به‌عنوان‌مثال کاربر باید روی یک دکمه مشخص کلیک کند، یک بازی کوتاه انجام دهد یا اطلاعات خواسته شده را وارد کند. درنتیجه تعامل کاربران با این‌گونه تبلیغات در Google admob می‌توان از این پلتفرم درآمد کسب کرد. به‌این‌ترتیب می‌توان به نقش محتوای تعاملی و چندرسانه‌ای در ارتقای تجربه مشتریان آنلاین پی برد.

4. تبلیغات ویدئویی فرمت کاربردی گوگل ادموب

یکی از فرمت های تبلیغاتی Google admob که کاربرد زیادی هم دارد تبلیغات ویدئویی است. معمولاً این نوع تبلیغات ادموب در لحظات انتقال از یک بخش برنامه به بخش دیگر نمایش داده می‌شوند. تبلیغات ویدئویی بی‌صدا هستند و کاربر در صورت تمایل می‌تواند صدای ویدئو را باز کند. یکی از مزایای فرمت ویدئویی گوگل ادموب این است که بعد از چند ثانیه از پخش تبلیغ می‌توان آن را به‌صورت دستی قطع کرده و به محیط برنامه بازگشت.

5. تبلیغات تمام صفحه‌ ای بین برنامه

نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب از نوع تمام صفحه‌ای بین برنامه به این صورت است که تبلیغات در زمان‌های توقف یا انتقال از یک صفحه به صفحه دیگر به نمایش درمی‌آیند. برخی از تبلیغات تمام صفحه‌ای گوگل ادموب تعاملی بوده و بعد از پایان تبلیغ، کاربر پاداش می‌گیرد. به دلیل جذابیت و اندازه بزرگ‌تر، این نوع تبلیغات نسبت به تبلیغات نوع بنر درآمد بیشتری دارند.

استفاده از گوگل ادز

استفاده از گوگل ادز

همان‌طور که گفته شد برای کسب درآمد بالا از Google admob باید تعداد مخاطبان شما بالا باشد و برای این کار توسعه و شناساندن اپلیکیشن اهمیت زیادی دارد. برای این منظور قبل از ساخت اکانت گوگل ادموب و گرفتن تبلیغات بهتر است با استفاده از گوگل ادز یک کمپین تبلیغاتی برای معرفی اپلیکیشن خود ایجاد کنید.

با این روش می‌توانید تبلیغات اپلیکیشن خود را در پلتفرم‌هایی مانند گوگل، گوگل‌پلی، یوتیوب و سایر سایت‌های تبلیغاتی قرار دهید. بعد از جذب مخاطبان برای اپلیکیشن خود می‌توانید به دنبال نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب باشید. ادغام این دو پلتفرم تبلیغی نتایج بسیار خوبی دارد.

جمع‌بندی

گوگل ادموب یک پلتفرم تبلیغاتی است که توسط گوگل ارائه شده و به توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌های موبایل امکان می‌دهد با نمایش تبلیغات کسب‌وکارهای مختلف در اپلیکیشن خود به درآمد خوبی برسند. نحوه کسب درآمد از تبلیغات ادموب به این صورت است که سازندگان اپلیکیشن‌های موبایل برای کسب درآمد از گوگل ادموب باید ابتدا یک حساب کاربری در سایت ساخته و اپ خود را معرفی کنند. بعد از آنکه اپلیکیشن آمار بالای نصب را کسب کرد، می‌توانند با گرفتن تبلیغ و تعیین نوع فرمت به درآمد دلاری برسند.

تبلیغات بنری، تعاملی و همسان نمونه‌هایی از فرمت های تبلیغاتی Google admob هستند و هرکدام یک کد دارند که باید هنگام گرفتن تبلیغ مشخص شود. باتوجه‌به اهمیت تجارت الکترونیک و دیجیتال مارکتینگ برای موفقیت در این بازار رقابتی مشاوره با متخصصان این حوزه تأثیر زیادی در موفقیت کسب‌وکارهای مختلف دارد.

دکتر علی ناصرحجتی از مشاوران و متخصصان حوزه دیجیتال مارکتینگ، مشاوره کسب‌وکارها، آموزش‌های سازمانی و عارضه‌یابی سازمانی است. دکتر ناصرحجتی در طول سال‌ها فعالیت سازنده در این حوزه‌ها تجربه‌های ارزشمندی کسب کرده و همواره راهنما و مشاوری مطمئن برای بسیاری از کسب‌وکارها بوده است. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره به صفحه تماس با من مراجعه کنید.

گوگل ادموب چیست؟

 یک پلتفرم تبلیغاتی است که توسط گوگل ارائه شده و توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌های موبایل می‌توانند با نمایش تبلیغات کسب‌وکارهای مختلف در اپلیکیشن خود درآمدزایی کنند

فرمت‌های تبلیغاتی گوگل ادموب کدامند؟

تبلیغات همسان، بنری، تعاملی و…

مزایای Google admob چیست؟

رسیدن به درآمد بالا، حفظ ارزش برند، تعامل سازنده با کاربران و…

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا