۶ ترفند برای آن که برند شما در صفحهی اکسپلور اینستاگرام ظاهر شود.
نزدیک به ۲۵ میلیون حساب کاربری تجاری در اینستاگرام وجود دارد و ۶۰% کاربران نیز اظهار کردهاند که از این پلتفرم، برای مطلع شدن از محصولات یا خدمات، استفاده میکنند. با این وجود، محبوبیت زیاد اینستاگرام باعث شده تا متمایز شدن برندها و جذب مخاطبان توسط آنان، به دشواری رخ دهد.
۶ ترفند برای آن که برند شما در صفحهی اکسپلور اینستاگرام ظاهر شود.
اینستاگرام بیش از ۱ میلیارد کاربر فعال دارد و این موضوع، آن را به یکی از برترین پلتفرمهای رسانههای اجتماعی تبدیل کردهاست. این بستر جزء استراتژیهای اکثر بازاریابان میباشد.
نزدیک به ۲۵ میلیون حساب کاربری تجاری در این بستر وجود دارد و ۶۰% کاربران نیز اظهار کردهاند که از این پلتفرم، برای مطلع شدن از محصولات یا خدمات، استفاده میکنند. با این وجود، محبوبیت زیاد اینستاگرام باعث شده تا متمایز شدن برندها و جذب مخاطبان توسط آنان، به دشواری رخ دهد.
اما خوشبختانه، با استفاده از “صفحهی اکسپلور اینستاگرام” فرصتی برای شما فراهم شدهاست تا بتوانید به مخاطبان جدیدی دستیابید. در این مقاله به بررسی دقیقتر صفحهی اکسپلور اینستاگرام و ۶ ترفندی که باعث میشوند تا پستها و استوریهای شما به صورت حداکثری در این بخش، نمایش داده شوند میپردازیم.
با ما همراه باشید.
صفحهی اکسپلور اینستاگرام چیست؟
طبق یک بیانیهی مطبوعاتی که در سال ۲۰۱۹ منتشر شد صفحه اکسپلور اینستاگرام به شرح زیر توصیف شد:
“زمانی که مردم بخواهند از صفحاتی که هماکنون نیز آنها را دنبال میکنند، کمی جدا شوند، اقدام به کاوش کرده و از صفحهی اکسپلور اینستاگرام استفاده میکنند.”
به عبارت دیگر، صفحهی اکسپلور اینستاگرام این امکان را به کاربران میدهد تا بر اساس لایکها و صفحاتی که از قبل فالو کردهاند، پیجها و صفحات کاربری جدیدی را کشف نمایند.
میتوانید با کلیک کردن بر لوگوی ذرهبین و واردشدن به بخش جستجو، صفحهی اکسپلور اینستاگرام را مشاهده نمایید:
اینستاگرم، همچنان در حال آپدیت کردن این صفحه است. هماکنون میتوانید شورتکاتهای (میانبرهای) IGTV و Shopping و همچنین کانالهای مختلف موضوعات (به منظور تسهیل فرآیند پیدا کردن پستها و استوریها) را در صفحهی اکسپلور اینستاگرام بیابید.
همانطور که ذکرشد، این صفحه براساس فعالیتهای قبلی کاربر در اینستاگرام و همچنین مواردی که برآوردشده کاربران به آنها علاقه دارند، تنظیم شدهاست. نکتهی مهم (مخصوصا برای برندها) آن است که مواردی که در این صفحه نمایش داده میشوند، پیجهایی نیستند که هماکنون نیز آنها را دنبال میکنید و صفحات جدیدی میباشند.
در نهایت، فرمت صفحهی اکسپلور اینستاگرام به نحوی است که برند شما به شیوهی ارگانیک، مورد توجه قرار گیرد.
الگوریتم صفحهی اکسپلور اینستاگرام
این صفحه از الگوریتمهای خاصی برای انتخاب پستهایی که قرار است نمایش داده شوند، استفاده میکند. عوامل متعددی وجود دارند که باعث میشوند تا محتوای شما توسط این الگوریتم، انتخاب شود.
در واقع این انتخاب، از طریق نظارت بر میزان تعامل با پستها و همچنین حیطه و حوزهای که این پستها به آن مرتبط هستند، صورت میگیرد. برخی از مهمترین نکات مرتبط با الگوریتم صفحهی اکسپلور اینستاگرام را در زیر مشاهده میکنید:
- ورودی اصلی الگوریتم بر اساس محتوایی است که بیننده، قبلا دنبال کردهاست و در صفحهی اصلی خود با آن درگیر بودهاست.
الگوریتم، به علائق توجه میکند و سعی میکند مواردی را به شما نشان دهد که به آن علائق نزدیک باشند یا آن که آنها را توسعه بخشند. این نکته به معنای آن است که اگر شخصی از برندی شبیه به برند شما خوشش آمد، ممکن است که پستهای شما نیز در اکسپلور اینستاگرام او، نمایش داده شود.
به عنوان مثال اگر به صفحهی HelloFresh نگاهی بیندازید ممکن است که چند روز بعد، پستهای رقبای این برند مانند Blue Apron یا Home Chef در صفحهی اکسپلور اینستاگرام برای شما ظاهر شوند.
·اینستاگرام در جهت ویدیویی شدن حرکت میکند بنابراین به نظر میرسد که در الگوریتم اکسپلور، فیلمها از رتبهی بالاتری بهرهمند هستند.
ویژگی پخش خودکار ویدیوها در این بخش نیز به معنای آن است که فیلمها بیشتر از تصاویر، توجهات را به سمت خود جلب میکنند. این موضوع باعث میشود تا احتمال تعامل افزایش یابد و آنها در ورودی قرار بگیرند.
ممکن است که وارد صفحه اکسپلور اینستاگرام خود شده و مثلا ویدیویی از صفحهی Bachelorette را در بالای صفحه مشاهده کنید. این ویدیو، توجه شما را سریعا به خود جلب خواهد کرد چرا که بلافاصله شروع به حرکت کردن میکند:
- استوریهای متمرکر بر تصاویر (به جای متن) و همچنین محتوایی که ارتباط بیشتری با پستهای حساب کاربری شما دارند.
- بازنشر پستها (Reposts)، معمولا به آن میزانی که باید خوب نیستند به همین دلیل معمولا توسط الگوریتم، انتخاب نمیشوند.
نحوه ورود و مشاهده شدن در صفحهی اکسپلور اینستاگرام
یکی از سادهترین شیوههای ورود به این صفحه آن است که علاوه بر آگاه بودن از محتوایی که ارسال میکنید، از نوع آن نیز مطلع باشید. میتوانید از ویژگیهای Instagram Live و IGTV استفاده کرده و تمرکز خود را بر محتوای ویدیویی قرار دهید.
ویدیوهایی که حرکت بیشتری در خود دارند، توجه بیشتری را به خود جلب میکنند. استفاده از این مزیت برای نمایش داده شدن پستهای شما در صفحهی اکسپلور اینستاگرام، بسیار مهم است.
به نظر میرسد که الگوریتم صفحهی اکسپلور اینستاگرام، محتوایی که جذابیت بیشتری داشته باشد را نمایش میدهد. به خصوص اگر تعامل کاربر با چنین پستهایی در چند ساعت ابتدایی انتشار آن پست، صورت گرفته باشد.
در اینستاگرام، کیفیت از کمیت مهمتر است. همچنین تعامل با کاربران تأثیرگذار (دارای تعداد فالوور بیشتر)، یکی از بهترین شیوههای انجام این کار است.
در زیر، چند نکتهی مهم که به انجام این کار به شما کمک میکنند را مشاهده میکنید:
۱.استفاده از هشتگها
میتوانید در هر یک از پستهای خود، حداکثر از ۳۰ هشتگ استفاده نمایید. هشتگها باعث دستهبندی پستهای شما میشوند و به کاربران نیز کمک میکنند تا محتوای شما را سریعتر بیابند.
به عنوان مثال اگر به دنبال دستورالعملی برای یک شام میباشید میتوانید با استفاده از هشتگ “#dinnerrecipe”، مهمترین پستهای مرتبط با این موضوع را مشاهده نمایید.
۲.تگ کردن افراد یا برندها
تگ کردن باعث افزایش تعامل میشود مخصوصا اگر افراد مناسبی را تگ کرده باشید. احتمال آن که افرادی که در پستهای شما تگ میشوند، آن پست را به اشتراک بگذارند یا با آن ارتباط برقرار نمایند بیشتر میباشد.
سعی کنید با سایر شرکتها و اینفلوئنسرها، مشارکت داشته باشید. زمانی که هم شما و هم آن شرکت یا اینفلوئنسر، یکدیگر را در پستهای خود تگ نمایید، هر دو طرف سود خواهید برد.
یکی از نمونههای مهم این زمنیه، همکاری Target با Taylor Swift است:
این مشارکت باعث شد تا آلبومهای یک دههی اخیر تیلور سوئیفت در صدر جدول فروش قرار گیرند. همچنین این کار، برای خود Target نیز مزایایی به همراه داشت.
در صورتی که نمایندگان برند یا اینفلوئنسرهای مناسب را پیدا کرده و با آنها همکاری نمایید، تعامل و ترافیک بیشتری را برای پستهای خود به ارمغان خواهید آورد.
۳.یافتن ترندهای وایرالشده
در صورتی که بتوانید محتوای خندهدار یا سرگرمکنندهای که ترند شده و به برند شما نیز مرتبط است را بیابید، میتوانید با ترکیب این محتوا با پستهای خود، میزان مشاهده شدن خود را افزایش دهید. همه، عاشق میمهای خوب هستند.
به عنوان مثال SparkNotes از میمهای وایرال شده و تصاویر واکنشی برای آن که برند خود را به شیوهی طنازانهای تبلیغ نماید، استفاده میکند. آنها در این فرآیند به آموزش ادبیات کلاسیک به تودههای مردم نیز پرداختند:
۴.استفاده از فراخوان عمل (CTA)
این موضوع، احتمال تعامل کاربر را افزایش میدهد. مثلا میتوایند بنویسید که “دوستی را که به این محصول/کار/خدمات نیاز دارد را تگ نمایید” یا “نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید”.
این کار باعث میشود تا انگیزهی فالوورها برای تعامل با محتوا، افزایش یابد. به عنوان مثال، Lush Cosmetics به منظور تشویق کاربران برای تعامل با پستهای خود از آنها خواست تا اموجیهای خاصی را به اشتراک بگذارند:
البته بدیهی است که لازم نیست همیشه از اموجی استفاده کنید. استراتژیهای دیگری مانند پرسیدن سؤالات مختلف و تشویق افراد به پاسخ دادن به آنها در بخش کامنتها نیز میتوانند مفید باشند.
۵.Repost نکنید.
از بازنشر محتواهای سابق خود اجتناب کنید و تنها، محتوای اصلی را ارسال نمایید. ریپست کردن باعث کاهش رتبهی شما از نظر الگوریتم خواهد شد.
۶.بر محتوای ویدیویی تمرکز نمایید یا آن که حرکت را به محتوای ثابت خود اضافه کنید.
میتوانید با استفاده از بومرنگ، فیلترهای حرکتی، انیمیشن و …، به تصاویر خود زندگی ببخشید هر چند که تمرکز اصلی شما باید بر تولید محتوای ویدیویی باشد. تصاویر و ویدیوهایی که دارای حرکت بیشتری هستند، کاربران بیشتری را به سمت خود جذب میکنند و همانطور که دیدیم، در الگوریتم صفحهی اکسپلور اینستاگرام نیز رتبهی بالاتری دارند.
سخن آخر
صفحهی اکسپلور اینستاگرام، فرصت منحصر به فرد و هیجانانگیزی را برای افراد مختلف، ایجاد کردهاست تا بتوانند برند خود را مورد توجه قرار دهند. پس از آن که چارچوب اصلی الگوریتم این صفحه را درک کردید میتوانید محتوای کامل و مناسبی را برای دسترسی به مخاطبان خود و افزایش میزان مشاهده شدن برند، ایجاد نمایید.