نحوه‌ی بهینه‌سازی برند برای موتورهای جستجو

نحوه‌ی بهینه‌سازی برند برای موتورهای جستجو

نحوه‌ی بهینه‌سازی برند برای موتورهای جستجو

نحوه‌ی بهینه‌سازی برند برای موتورهای جستجو 1400 1000 علی ناصرحجتی

نحوه‌ی بهینه‌سازی برند برای موتورهای جستجو

امروزه، تمامی جنبه‌های مرتبط با سئوی سایت، از تولید محتوا تا طراحی UX، همگی بر رتبه‌بندی سایت شما در موتورها جستجو تأثیرگذار خواهند بود. در حقیقت تمامی این موارد، باید به نحوی طراحی شوند که نیاز و سلیقه‌های کاربر در آن، در اولویت قرار گرفته باشند.

نحوه‌ی بهینه‌سازی برند برای موتورهای جستجو

در گذشته، بهینه‌سازی موتورهای جستجو، بسیار ساده‌تر بود. در آن سال‌ها تنها کافی بود که سایت خود را با چند لینک پر می‌کردید؛ در آن حالت، احتمال آن که سایت شما در رتبه‌های بالاتری قرار می‌گرفت، بسیار بالا بود. دلیل آن سادگی این بود که در گذشته، رقابت کمی در میان سایت‌های اینترنتی وجود داشت. در حقیقت، کسب و کارهای اینترنتی، کم‌تری وجود داشتند و همین موضوع باعث شده‌ بود تا همه‌چیز، به آسانی قابل اجرا باشد. اما امروزه، تمامی جنبه‌های مرتبط با سئوی سایت، از تولید محتوا تا طراحی UX، همگی بر رتبه‌بندی سایت شما در موتورهای جستجو تأثیرگذار خواهند بود. در حقیقت تمامی این موارد، باید به نحوی طراحی شوند که نیاز و سلیقه‌های کاربر در آن، در اولویت باشند. بهینه‌سازی برند، یکی دیگر از نکاتی است که در چند سال اخیر، از اهمیت بالایی برخوردار بوده‌است. در حقیقت موفق بودن در این زمینه منجر به کاهش هزینه‌های زیادی خواهد شد. با توجه به اهمیت این موضوع در این مقاله به بررسی نحوه‌ی بهینه‌سازی برند برای موتورهای جستجو و نکات مرتبط با آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

ایجاد لینک‌های باکیفیت با استفاده از وبلاگ‌نویسی مهمان

با گذشت این همه سال، هنوز لینک بیلدینگ به عنوان یکی از پایه‌های اساسی سئو شناخته می‌شود. لینک بیلدینگ به شما این امکان را می‌دهد تا به راحتی درباره‌ی کسب و کار خود صحبت نمایید و پشتیبانی مناسبی از آن داشته باشید. همچنین با استفاده از این نکته می‌توانید تعداد مشتریان بالقوه‌ی خود را نیز افزایش دهید. استراتژی‌های متعددی برای لینک بیلدینگ تعریف شده‌اند که هر کدام می‌توانند تأثیرات مخصوص به خود را بر عملکرد شما داشته باشند؛ با این وجود، استفاده از وبلاگ‌نویسی مهمان، به عنوان یکی از مؤثرترین شیوه‌های لینک بیلدینگ شناخته می‌شود. در حقیقت زمانی که محتوای خود را در یک سایت باکیفیت منتشر می‌کنید می‌توانید برندی که دارید را به عنوان یک برند مرجع و معتبر به مخاطبان، بشناسانید. بررسی اهداف لینک بیلدینگ، ارزیابی فرصت‌های وبلاگ‌نویسی مهمان و بررسی سایتی که می‌خواهید از آن به عنوان وبلاگ‌نویسی مهمان استفاده نمایید، از جمله مراحل ابتدایی انجام این کار هستند. این نکته را در نظر داشته باشید که آن سایت باید دارای مخاطبان هدف مشترکی با شما باشد.

سرمایه‌گذاری بر طراحی تجربه‌ی کاربری

اغلب شما شنیده‌اید که باید نرخ تعامل را افزایش داد در حالی که نرخ پرش باید به پایین‌ترین میزان خود برسد. با وجود آن که محتوا می‌تواند کاربران و مخاطبان بیشتری را به سایت شما جذب نماید اما شما باید به نحوه‌ی طراحی سایت خود نیز، توجه نمایید. شیوه‌ای که سایت شما طراحی شده‌است، منجر به متمایز شدن شما نسبت به سایر کسب و کارهای اینترنتی خواهد شد. با توجه به این موضوع نیاز است که تا جای ممکن، سایت را نه برای بهینه‌سازی موتورهای جستجو، که برای جذاب بودن و منطبق بودن با نیازهای کاربران، طراحی نمایید. طراحی تجربه‌ی کاربری، یکی از مهم‌ترین بخش‌هایی است که باید در طراحی سایت به آن توجه داشته باشید. در حقیقت زمانی که بتوانید UX سایت خود را ارتقا دهید، به صورت خودکار، اقدام به بهینه‌سازی برند نموده‌اید. بهینه‌سازی برای موبایل، ناوبری ساده و منطقی سایت، سرعت سایت و ارائه‌ی تجربه‌ی لذت‌بخش بودن، همگی از جمله مواردی هستند که باید برای تلفیق طراحی UX و استراتژی‌های سئو، به آن‌ها توجه داشت. در زیر به بررسی برخی از این موارد می‌پردازیم.

۱. نقشه ساده و منطقی سایت

نقشه سایت به منزله‌ی یک راهنما برای کاربران سایت است. در حقیقت یک سایت، مانند فروشگاه بزرگی است که بدون داشتن تابلوهای راهنما، نمی‌توان بخش‌های مختلف آن را پیدا کرد. روش‌های متعددی برای ایجاد نقشه مناسب و همسو با سئو، برای سایت وجود دارند. در وهله‌ی اول نیاز است تا یک منوی ساده با تعداد کمی از زیرشاخه‌ها ایجاد نمایید. همچنین منوی طراحی‌شده، نباید در جاهای غیراستاندارد، قرار گیرد چرا که این کار منجر به ایجاد مزاحمت برای کاربران خواهد شد. یکی از کارهای اشتباهی که معمولا طراحان UX انجام می‌دهند آن است که اقدام به حذف منو می‌کنند. این کار باعث می‌شود تا کاربر، نتواند استفاده‌ی راحتی از سایت داشته باشد. همچنین سعی کنید که تا جای ممکن از کلمات کلیدی مناسب و مفیدی در عناوین و لیبل‌های به کار گرفته‌شده در منو، استفاده نمایید.

۲. ارائه‌ی تجربه‌ی کاربری لذت‌بخش

پیشرفت‌های صورت‌گرفته در زمینه‌ی تجربه‌ی کاربری به نحوی بوده‌اند که می‌توان هر کدام از آن‌ها را به عنوان انقلابی در عرصه‌های طراحی سایت و بازاریابی دیجیتال، در نظر گرفت. با معرفی ویژگی Mobile First Index، طراحی سایت، وارد دوران جدیدی شد. در حقیقت از آن جایی که مدیران سایت ملزم به طراحی سایت ریسپانسیو شدند، انتظارات کاربران نیز ارتقا یافت. همچنین تعداد کاربرانی که از تلفن همراه برای سرچ کردن استفاده می‌کردند نیز شاهد رشد زیادی بوده‌است به نحوی که این تعداد در ایالات متحده، از ۱۵۸ میلیون نفر در سال ۲۰۱۵ به ۲۲۱ میلیون نفر در سال ۲۰۲۰ رسیده‌است. مهم‌ترین ویژگی‌های یک سایت بهینه‌شده از نظر گوگل، سرعت، یکپارچگی، قابل اعتماد بودن و جذاب بودن هستند. گوگل می‌خواهد تا جایی که می‌شود، تجربه‌ی کاربری را لذت‌بخش‌تر نماید به همین دلیل نیز باید از ارتقای این ویژگی، برای بهینه‌سازی برند خود استفاده نمایید.

اضافه کردن عنصر انسانی به محتوا با استفاده از داستان‌سرایی

تمایل به برقراری ارتباط، یکی از مهم‌ترین خصلت‌های انسانی است که به صورت غریزی انجام می‌شود. داستان‌سرایی یکی از بسترهای مناسب برای انجام این کار است. زمانی که در بازاریابی از داستان‌سرایی استفاده می‌کنید، به مخاطبان این فرصت را خواهید داد که آشنایی بیشتر و صمیمانه‌تری با شما داشته باشند. در حقیقت این کار باعث می‌شود تا اعتماد کاربران نسبت به شما افزایش یابد و همچنین پذیرش برند و خدماتی که برند ارائه می‌دهد، نیز آسان‌تر از گذشته انجام شود. داستان‌سرایی در برندینگ باید به نحوی صورت گیرد که شخصی‌سازی به صورت کامل و با توجه به نیازهای کاربران، در آن رعایت شده‌باشد. در زیر ۳ راه برای داستان سرایی به شما ارائه شده است:

۱. ارائه اطلاعات واقعی و جذاب از خودتان در صفحه “درباره ما”. 

این صفحه صفحه‌ای است که شما درباره سازمان خودتان صحبت می‌کنید. این جا می‌تواند اولین قدم شما برای ارائه داستان برندتان به مخاطبانتان باشد. داستان کوتاهی وجود دارد درباره مردی که بعد از ۵ ساعت رانندگی متوجه میشود که فلشش را در دفتر جا گذاشته است. و این سبب می‌شود که به فکر ایجاد پلتفرمی بی‌افتد که مردم در آن بتوانند فایل‌هایشان را بدون در نظر گرفتن وسیله و یا موقعیت مکانی خودشان در دسترس داشته باشند. آن شخص کسی نبود جز “درو هیوستون” و پلتفرمی که او طراحی کرد نامی ندارد جز “دراپ باکس”. همیشه به یاد داشته باشید که به فکر از بین بردن یک درد واقعی در دنیای واقعی از مشتریان خودتان باشید. 

۲. محتواهای تعاملی درست کنید. 

محتواهایی درست کنید که ماهیت و جوهره برند شما را نشان دهد. برای اینکار می‌توانید از مقالات شروع کنید اما به هیچ وجه خود را محدود به آن نکیند. همیشه به دنبال خلق محتواهای ویدیویی، پادکست، عکس، اینفوگرافی و انواع دیگر آنها باشید. این محتواها به تعامل بیشتر کاربران با برند شما کمک خواهند کرد.

۳. بگذارید مشتریان داستان شما را بگویند.

یکی از بهترین راه‌ها برای رسیدن به تعامل بیشتر مشتریان با برند شما استفاده از قدرت داستان‌سرایی آنها درباره برند شماست. قسمت نظرات وب‌سایت خود را درست کنید تا آنها بتوانند نظرات خود را درباره آن محتوا و یا محصول بیان کنند. محتواهای آنها را که با محصولات شما درست شده‌اند را در وب‌سایتتان نمایش دهید. بگذارید حس کنند آنها هم جزئی از برند شما هستند. نمونه آن ایربی‌اندبی است که در زیر آورده شده است:

درست کردن محتوای تعاملی

سخن آخر

بهینه‌سازی برند برای موتورهای جستجو باعث می‌شود تا بتوانید خود را آماده‌ی رقابت با سایر کسب و کارهای دیگر نمایید. از آن جایی که دنیا به سمت تعامل و ارتباط بیشتر پیش می‌رود، شما باید بتوانید تا ارتباط صمیمانه‌تری میان برند خود و کاربران، ایجاد نمایید.