نشانه هایی که میگوید باید با آژانس سئو خود قطع همکاری کنید.

سالیانه مالکان بسیاری از کسبوکارها در جهان، فعالیتهای بهینهسازی خود را به آژانسهای سئو واگذار میکنند که هم در این زمینه از تخصص بالاتری برخوردار هستند و هم هزینه کمتری را روی دست مالک کسبوکار میگذارند.
اما مانند هر شراکتی در کسبوکار و یا استخدام، این رابطه ممکن است آن چندان که وعده داده شده بود برای طرفین مزیت نداشته باشد. اگر احساس کنید که نتایج به دست آمده با هزینه صرف شده تطابقی ندارد و یا اگر به هر دلیلی به این نتیجه رسیدید که یک پای این همکاری میلنگد، باید به دنبال نشانههایی باشید که به شما میگویند باید با آژانس سئو طرف قرارداد خود قطع همکاری کنید. در این مطلب ما قصد داریم این نشانهها را با شما به اشتراک بگذاریم. تا پایان با ما همراه باشید.
مزیتهای همکاری با آژانس سئو فعلی چیست؟
قبل از اینکه تصمیم به قطع همکاری با آژانس سئو طرف قرار خود بگیرید باید بدانید که این همکاری مزیتهایی نیز برای شما داشته است. از جمله:
پتانسیل واقعی: فقط به صرف اینکه شما چند ماه با یک آژانس سئو وارد همکاری شده اید به این معنی نیست که همه چیزهایی که آنها در چنته دارند را دیدهاید. یک نقشه بد یا مسیر استراتژیک نادرست را بهراحتی میتوان با نمونههای صحیح تعویض کرد و نباید به این خاطر همکاری خود با آژانس طرف قرارداد را لغو کنید.
آشنایی با برند: آژانسی که با آن همکاری میکنید قطعا برند شما را به خوبی میشناسد. انتقال استانداردهای برند خود به یک آژانس جدید به صرف وقت و هزینه زیادی نیاز دارد.
دیتا و تاریخ: آژانسی که با آن همکاری میکنید به تمام دادههای تاریخی و چگونگی عملکرد کمپینهای شما در گذشته دسترسی دارد. این دسترسی به دادهها برای برنامهریزیهای آینده بسیار ایدهآل است. دانستن اینکه چرا کمپینهای شما در گذشته شکست خوردهاند میتواند به اتخاذ یک مسیر جدید در آینده کمک کند. اگر آژانس جدید از این اطلاعات آگاهی نداشته باشد، ممکن است همان اشتباهات گذشته را تکرار کند.
برای حفاظت از این مزایا، شما باید نگرانیهای خود را به وضوح با آژانس طرف قرارداد مطرح کرده و مشکلات رخ داده را با همکاری یکدیگر مرتفع کنید.
اما باید چگونه بفهمیم که همکاری ما با آژانس سئو طرف قرارداد به بن بست رسیده است و این همکاری باید هرچه سریعتر متوقف شود؟
مشکل در نتایج:یکی از اصلیترین دلایل قطع همکاری میتواند این باشد که شما نتایج مورد انتظار خود را به دست نیاوردهاید.
زمانسنجی: سئو یک استراتژی بلندمدت است؛ بنابراین نباید انتظار داشته باشید که در چند ماه اول به نتایج خارقالعاده برسید. اما اگر این انتظار به شش ماه و یا حتی بیشتر رسید و شما هنوز نتوانستید نتایج مورد انتظار خود را به دست آورید، این میتواند نشانهای از این باشد که استراتژی شما کارساز نیست.
نوع نتیجه: یکی دیگر از علل نارضایتی شما میتواند این باشد که نوع نتیجه مورد انتظار خود را کسب نکردهاید. منظور از نوع نتیجه این است که مثلا شما ممکن است برای چند عبارت، صفحه اول گوگل باشید ولی هیچ ترافیک ارگانیکی را دریافت نمیکنید. در چنین شرایطی قطعا برخی اولویتهای ناسازگار بین شما و آژانس سئو وجود دارد.
نحوه پاسخدهی به نتایج: در اینجا مشکل اصلی نوع نتایج نیست، بلکه نحوه پاسخ آژانس به این نتایج مطرح است. آیا آنها قبول دارند که استراتژی باید تغییر کند و برای کسب نتایج بهتر تغییراتی در این مسیر صورت بگیرد؟ آیا آژانس سئو شما همان تاکتیکهای ناکارآمد را تکرار میکند؟
مشکلات ارتباطی:شما ممکن است با آژانس طرف قرارداد خود به مشکلات ارتباطی بر بخورید.
عدم پاسخگویی: وقتی پیامی را برای آژانس ارسال میکنید، چه مدت طول میکشد تا آنها به پیام پاسخ دهند؟ اگر بیشتر از یک روز طول کشید و یا شکافی در گفتگوها وجود دارد که ارتباط با آژانس را غیرممکن میکند، باید بدانید که مشکلی در اینجا وجود دارد. برای موفقیت باید یک خط ارتباطی مستقیم با آژانس سئو خود داشته باشید.
عدم انتقال دانش لازم: آیا شرکت طرف قرارداد شما به صورت کامل با نحوه عملکرد موتورهای جستجو آشنایی دارد و آیا میتواند مسائل لازم را به وضوح به شما انتقال دهد؟ اگر نتوانید بفهمید که چیزی در حال وقوع است، این یک مشکل است که باید حل شود.
عدم شفافیت: اگر آژانس سئو بدون اینکه شما را در جریان کار بگذارد، کمپینها را به پیش میبرد باید بدانید که مشکلی اساسی در اینجا وجود دارد. شما باید کاملا در جریان تاکتیکهای اجرا شده و چرایی به کار گیری این تاکتیکها قرار بگیرد. اگر برای دریافت پاسخ اصرار کردید ولی پاسخی به دست شما نرسید، این ممکن است به این معنی باشد که آژانس چیزی را از شما مخفی میکند.
مکالمات گمراهکننده: آیا آژانس سئو به شما وعدههای توخالی میدهد و مکالمات شما به هر دلیلی گمراهکننده است؟ اگر در همان ابتدا انتظارات خود را وضوح مشخص نکنید، در نهایت ممکن است خودتان پشیمان شوید.
گزارش دهی: هر چند مدت یکبار آژانس سئو گزارش پیشرفت را به شما منتقل میکند و این گزارشها شامل چه مواردی هستند؟ آیا اطلاعات مناسب به دست شما میرسد؟ اگر اینگونه نیست، بهتر است قرارداد خود با آژانس را لغو کنید.
تهدیدات رقابتی:اگر هیچکدام از دلایل بالا نتوانست شما را برای قطع همکاری با آژانس سئو قانع کند، میتوانید نگاهی نیز به دلایل زیر داشته باشید:
- اختلاف قیمتگذاری: با هر بودجهای میتوانید آژانس سئو متناسب بودجه خود را پیدا کنید. اما اگر یک آژانس سئو پکیج بهتری با قیمت مناسبتر به شما پیشنهاد داد، ممکن است بخواهید که مرکز طرف قرارداد خود را تغییر دهید و یا برای گرفتن تخفیف با آژانس فعلی وارد مذاکره شوید.
- اختلاف خدمات: شما حتی ممکن است آژانسی را بیابید که پکیجی مدرنتر و بهتر را ارائه میدهد. در چنین صورتی، ادامه همکاری با آژانسی که نیازهای شما را برآورده نمیکند کاری عقلانی نیست.
- ظهور گزینه بهتر: گاهی اوقات یک آژانس سئو ممکن است از تمامی جنبهها مانند قیمت، سرویسها، تمرکز صنعت و یا کارکنان با برند شما کاملا هماهنگ باشد. در این صورت، همکاری با این آژانس بهترین کاری است که میتوانید انجام دهید.
اگر در همکاری خود با یک آژانس سئو هرکدام از نشانههای بالا را مشاهده کردید، باید بدانید که زمان قطع همکاری فرا رسیده است. البته همانطور که در ابتدا هم گفتیم، قطع همکاری اولین و آخرین راه نیست و گاهی میتوانید با اصلاحاتی در بندهای قرارداد تمامی اختلافات و سوءتفاهمها را رفع کنید.
رفرنس:آژانس دارت
برای به اشتراک گذاشتن این مطب در شبکه های اجتماعی از لینک های زیر استفاده کنید:
کسب اطلاعات بیشتر