7 ترفند برای افزایش شانس رشد ویروسی در شبکههای اجتماعی

در دنیای پرتنش امروز شبکههای اجتماعی رشد ویروسی از اهمیت بسیار بالاتری برخوردار است. رشد سریع پلتفرمهای شبکههای اجتماعی در طول چند سال گذشته باعث شده است که روش ارتباط اینفلوئنسرها با مخاطبان خود تغییراتی جدی را به خود ببیند. سیاستمداران، کسبوکارها، ورزشکاران و هنرمندان از شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر و اینستاگرام برای به اشتراکگذاری ایدههای جدید، فروش محصولات جدید و ترویج برند خود استفاده میکنند.
در این مطلب نیز قصد داریم 7 ترفند برای افزایش شانس ویروسی شدن در شبکههای اجتماعی را با شما به اشتراک بگذاریم. این ترفندها از جوزف ایوب، مدیرعامل شرکت بازاریابی دیجیتال Creaze، نقل شدهاند.
1. قبل از سرمایهگذاری روی تبلیغات، روی محتوای با کیفیت بالا تمرکز کنید.
یکی از اشتباهات رایجی که برندها در بازاریابی شبکههای اجتماعی مرتکب میشوند این است که بجای تمرکز روی محتواهای باکیفیت بالا، پیش از هر چیزی به سراغ تبلیغات میروند. درحالیکه برندهای موفق قطعا استراتژیهای بازاریابی خوبی دارند، آنها همچنین برای حفظ تعامل مشتریان همواره محتواهای باکیفیت بالا را نیز نشر میدهند.
به گفته جوزف ایوب، محتوا کلید موفقیت برندهاست. او اضافه میکند: «من بهطورقطع میگویم که قبل از سرمایهگذاری روی تبلیغات، مطمئن شوید که محتواهای مناسبی دارید، وگرنه شما پولتان را برای تبلیغات چیزی هدر میدهید که کارساز نیست.» بنابراین اگر نتوانید در موقع بازدید مخاطبان از سایت، بهوسیله محتوا تعامل خود را با آنها حفظ کنید، تبلیغات بیفایده خواهد بود.
2. مخاطبان خود را بشناسید.
یکی از مهمترین قدمها در ویروسی شدن این است درک درستی از مخاطبانی که قرار است محتواهای خود را به دست آنها برسانید داشته باشید. وقتیکه یک محتوا را تولید و آن را در شبکههای اجتماعی مختلف به اشتراک میگذارید، این مهم است که نوع مخاطبی که این محتوا را با دوستان خود به اشتراک میگذارد و یا با برند شما وارد تعامل میشود را بهدرستی بشناسید.
3. با اینفلوئنسرها همکاری کنید.
وقتیکه علایق و رفتارهای کاربران هدف خود در شبکههای اجتماعی را تعریف کردید، برای افزایش شانس ویروسی شدن خود میتوانید از این اطلاعات برای همکاری با سایر برندها و اینفلئنسرها استفاده کنید.
همکاری یک بخش کلیدی از استراتژی موفق بازاریابی است و بعید است که بتوانید با تکیه بر کانالهای شبکههای اجتماعی خود به حجم انبوهی از مخاطبان هدف دست یابید. به برندها و اینفلوئنسرهایی که نزد مخاطبان هدفتان محبوب هستند دسترسی پیدا کنید و برای ترویج محصولات و محتواها یک همکاری دوجانبه را شکل دهید. این استراتژی میتواند به سرعت پایه مخاطبانتان را بالا برده و شانس ویروسی شدنتان را نیز افزایش دهد.
4. محتواهایتان را در حسابهای کاربری محبوب بازنشر کنید.
انتشار محتواهای شما توسط حسابهای کاربری پرطرفدار در شبکههای اجتماعی باعث میشود که این محتواها در معرض دید جامعه بسیار بزرگتری از مخاطبان قرار بگیرد و مطالب شما سریعا و مانند یک ویروس در فضای شبکههای اجتماعی منتشر شوند. حسابهای کاربری پرطرفدار و البته مرتبط با حوزه کاری خود را شناسایی کرده و از آنها بخواهید که مطالب شما را بازنشر کنند. این استراتژی تاثیر بسیار زیادی روی افزایش محبوبیت و دیده شدن برند شما خواهد داشت.
5. از طریق محتوا یک داستان بازگو پذیر بگویید.
یکی از چیزهایی که امروزه میتواند رابطه با کاربران شبکههای اجتماعی را تحکیم کند، استفاده از یک داستان است. وقتیکه شما یک داستان در سطح شخصی میگوید، احتمال اینکه کاربران این داستان را با دوستان خود به اشتراک بگذارند و یا در کامنتها با شما تعامل کنند بالا میرود. یکی از روشهای انجام این کار، ساخت یک شخصیت داستانی شبیه به مخاطبان هدفتان است.
شما میتوانید یک مجموعه ویدئویی را بسازید که آنها از محصول و یا سرویسهای شما در زندگی روزمره خود استفاده میکنند. اگر کاربرانتان بتوانند با این شخصیت ارتباط برقرار کنند، احتمالا همکاری آنها با برند شما نیز بالا میرود.
6. مستقیم به سر اصل مطلب بروید.
این روزها افراد به دلایل مختلف، ترجیح میدهند که حرف آخر را همان اول بشنوند. جذابیتهای شبکههای اجتماعی به اندازه کافی حواس افراد را پرت کرده است و شما زمان و فرصت کمتری برای جلبتوجه آنها در اختیار دارید. بنابراین باید همین فرصت کوتاه را غنیمت بشمارید و برای رساندن پیام خود مستقیما به سر اصل مطلب بروید.
نسل جدید کاربران شبکههای اجتماعی توجه کمتری به جزییات دارند. بنابراین مطمئن شوید که محتوای نوشته شده بهآسانی قابل خوانده شدن است و میتواند در 10 ثانیه یا کمتر با کاربر ارتباط برقرار کند. پستهایی که با مطالب بلند و یا ویدئوهای طولانی همراه باشند به سرعت توسط کاربران نادیده گرفته میشوند و شانس شما برای ویروسی شدن کاهش مییابد.
7. از محتوای تعاملی استفاده کنید.
یکی از راههای برقراری تعامل با کاربران داشتن محتواهای تعاملی است. برای مثال، یک سوال را در فیسبوک پست کرده و یا در استوری اینستاگرام یک نظرسنجی برگزار کنید. اگر از کاربران سوالی را بپرسید که آنها به نوعی بتوانند صدا و نظرشان را به گوش شما برسانند، تمایل آنها برای تعامل با محتواهای شما افزایش مییابد.
برای کاربران خود این فرصت را فراهم آورید که بتوانند نظرات خود را ابراز کرده و ایدههای خود را به اشتراک بگذارند. این روشی خوب برای درگیر کردن کاربران و افزایش میزان دیده شدن برند است.
رفرنس:آژانس دارت
برای به اشتراک گذاشتن این مطب در شبکه های اجتماعی از لینک های زیر استفاده کنید:
کسب اطلاعات بیشتر