6 دلیلی که هنوز باید به استفاده از گوگل پلاس ادامه دهید.

دقیق با خود فکر کنید و به یاد بیاورید آخرین باری که در گوگل پلاس فعال بودهاید به چند وقت پیش بر میگردد؟ قطعا سالهای پیش بوده است. ما قصد نداریم که شما را به دلیل عدم فعالیت در گوگل پلاس سرزنش کنیم؛ زیرا گوگل در زمینه شبکههای اجتماعی نتوانست آنگونه که برنامهریزی کرده بود پیش برود.
حتی آن دسته از مدیران شبکههای اجتماعی که بسیار روی گوگل پلاس تعصب دارند، ترجیح میدهند که بیشتر وقت و انرژی خود را روی شبکههایی مانند فیسبوک، توییتر و لینکدین صرف کنند. اما این به این معنا نیست که باید بهصورت کامل استفاده از این پلتفرم را کنار بگذارید. زیرا هنوز هم روشهای قدرتمندی برای استفاده از گوگل پلاس جهت ساخت برند و روانه کردن ترافیک به سایت وجود دارد.
6 دلیل که شما را به استفاده یا استفاده دوباره از گوگل پلاس متقاعد میشوید.
1- محتواهای گوگل پلاس فورا توسط گوگل ایندکس میشوند.
کسانی که در زمینه سئو فعالیت میکنند، به خوبی بر تاثیر گوگل+ در سریعتر ایندکس شدن محتواها آگاه هستند. به اشتراکگذاری محتواها در گوگل+ بر اساس دو هدف عمده صورت میگیرد:
- رتبه گرفتن برای کلمات کلیدی خاص
- روانه کردن ترافیک از حساب کاربری گوگل+ به سایت یا وبلاگ
ازآنجاییکه شبکه اجتماعی گوگل+، همانطور که از اسمش بر میآید، متعلق به خود شرکت گوگل است، بسیاری بر این عقیده هستند که مطالب به اشتراک گذاشته شده در این شبکه اجتماعی به سرعت و در لحظه توسط موتور جستجوی گوگل ایندکس میشوند و البته صحت این ادعا تا حد زیادی به اثبات رسیده است.
اکنون که به تاثیر گوگل+ در سریعتر ایندکس شدن محتواها واقف شدهاید بهتر است که دوباره حسابهای کاربری خود را در این شبکه اجتماعی فعال کنید. اما اگر تاکنون از این پلتفرم استفاده نکردهاید، نکات زیر را مدنظر داشته باشید:
- مطمئن شوید که اطلاعات کاملی را در صفحه و پروفایل برند خود قرار دادهاید.
- در گوگل+ فعالیت مستمر داشته باشید. با فعالیت مستمر در این شبکه اجتماعی شانس شما برای ظاهر شدن بیشتر در نتایج جستجو افزایش مییابد. همچنین همواره آخرین و مهمترین پستهای خود را در گوگل پلاس به اشتراک بگذارید.
- یکی از روشهایی که میتوانید محتواهای خود را از طریق گوگل+ سریعتر ایندکس کنید این است که بلافاصله بعد از انتشار محتوا در سایت یا وبلاگ، آن را در گوگل+ نیز نشر دهید. برای افزایش شانس ایندکس شدن، یک هدلاین و توضیح کوتاه نیز به پست اضافه کنید.
- همواره تعامل و ارتباطی سازنده با دیگر کاربران داشته باشید و تا میتوانید دایره دوستان خود را گسترش دهید. هرچقدر که دوستان بیشتری داشته باشید، صفحهتان از نظر گوگل معتبرتر است و به همان میزان شانس ایندکس شدن نیز بالا میرود.
2- طیف خاصی از مخاطبان در گوگل پلاس فعالیت میکنند.
ازآنجاییکه هر کاربر جیمیل، بهطور خودکار صاحب یک پروفایل در گوگل+ نیز میشود، میتوان اینگونه گفت که در حال حاضر 2.2 میلیارد پروفایل در گوگل پلاس وجود دارد. اما فهمیدن تعداد کلی کاربران فعال این شبکه اجتماعی کمی مشکل است. آخرین آمارها نشان میدهند که گوگل پلاس 375 میلیون کاربر ماهیانه دارد و برخی منابع تعداد کاربران فعال آن را چیزی بین 4 تا 6 میلیون تخمین زدهاند.
اما آن چیزی که وجه تمایز گوگل+ با سایر شبکههای اجتماعی بوده و هست، طیف مخاطبان آن است. به گفته bufferapp، گوگل+ بهترین شبکه اجتماعی برای دسترسی به فعالین حوزه فناوری است. آمارهای بافر مبنی بر تفکیک شغلی کاربران گوگل+ به این شرح است:
- 29 درصد مهندس
- 17 درصد توسعهدهنده
- 15 درصد معلم
- 14 درصد طراح
- 12 درصد مهندس نرمافزار
- 5 درصد توسعهدهنده وب
3- انجمنهای گوگل پلاس هنوز هم محبوب هستند.
سال گذشته گوگل اعلام کرد که 1.2 میلیون کاربر بهصورت ماهیانه به انجمنهای گوگل+ ملحق میشوند. برای پلتفرمی که از نظر بسیاری یک پلتفرم مرده به حساب میآید، این آمار قطعا جالب توجه است. اما تعریف انجمن از نظر گوگل چیست؟ بر اساس تعریف گوگل:
انجمنها میتوانند بیشتر از یک مالک و ناظر داشته باشند و افراد میتوانند به آنها ملحق شوند. وقتیکه عضو یک انجمن هستید، میتوانید مطالب خود را در آن انجمن پست کنید و سایر کاربران آن انجمن میتوانند پستهای شما را در فید خود ببینند.
انجمنهای فعال بسیار زیادی در گوگل+ وجود دارد. از جمله:
- انجمن کسب و کارهای کوچک گوگل
- انجمن سئو و بازاریابی اینترنتی
- انجمن بازاریابی شبکههای اجتماعی
- انجمن وبلاگنویسی
اگر بهصورت مستمر در این انجمنها فعال باشید میتوانید حجم زیادی از ترافیک را به سایت خود جذب کنید. نکته مهمی که در استفاده از این انجمنها باید بدانید این است که بههیچعنوان در آنها پستهای اسپم ارسال نکنید. با حضور در گفتگوها، کامنت گذاشتن برای پستهای مرتبط و به اشتراکگذاری محتواهای دیگران خود را به عنوان یک کاربر فعال به دیگران معرفی کنید.
4- برندهای بزرگ و اینفلوئنسرها نیز از گوگل پلاس استفاده میکنند.
برندهای بزرگی مانند BMW و پلیاستیشن از جمله برندهایی هستند که از گوگل+ برای مقاصد بازاریابی خود استفاده میکنند و استفاده از این پلتفرم برای آنها با موفقیت همراه بوده است. هرکدام از این برندها در گوگل پلاس میلیونها کاربر دارند و پیامهای خود را به راحتی به گوش این افراد میرسانند.
گوگل+ به دلیل پایین بودن سطح رقابت در آن نسبت به سایر شبکههای اجتماعی، مکانی عالی برای ایجاد جامعهای از مخاطبان است و مزیتهای سئو، جذابیتهای آن را برای کسبوکارها و بهخصوص کسبوکارهای کوچک دوچندان کرده است.
از جمله برندهایی که در این پلتفرم فعال هستند میتوان به ناسا، دالای لاما، تویوتا، بیامدبلیو، پلیاستیشن، پپسی، اندروید، گوگل و H&M اشاره کرد.
5- میتوان از جیمیل برای افزایش بازدید پروفایل گوگل پلاس استفاده کرد.
سالیانه حدود 1 میلیارد نفر از سرویس جمیل استفاده میکنند. اگر شما نیز کاربر جمیل هستید، میتوانید از بزرگترین مزیت ارائه شده توسط گوگل+ بهرهمند شوید.
ازآنجاییکه گوگل+ و جیمیل هر دو متعلق به شرکت گوگل هستند، این دو سرویس با یکدیگر ادغام شدهاند؛ بدین معنی که پروفایل گوگل+ شما در هر جیمیلی که میفرستید ظاهر میشود و اگر شخصی روی تصویر شما در ایمیل کلیک کند، بهصورت خودکار به صفحه گوگل+ شما هدایت میشود. اکنون برای آنکه مطمئن شوید افراد از پروفایل گوگل پلاستان بازدید میکنند باید کارهای زیر را انجام دهید:
- آخرین تصویر خود را به پروفایل گوگل+ بیافزایید.
- پروفایل خود را با گنجاندن لینک به وبلاگ یا سایت یا هر اطلاعات دیگری که میخواهید به افراد بگویید بهینهسازی کنید.
- حضور فعالی در گوگل+ داشته باشید.
6- میتوانید از گوگل پلاس به عنوان یک مینی بلاگ استفاده کنید.
در مقایسه با سایر شبکههای اجتماعی مانند توییتر، فیسبوک و لینکدین، سطح تعامل کاربران در گوگل+ قطعا پایینتر است. اما با این وجود روزانه حجم زیادی از محتوا در این شبکه اجتماعی به اشتراک گذاشته میشود. اما چگونه باید مطمئن شویم که محتواهای ما از دیگر محتواها متمایز هستند؟
برخلاف فیسبوک و لینکدین، میتوانید از گوگل پلاس به عنوان یک مینی بلاگ استفاده کنید. بدین معنی که هرکدام از پستهایتان در گوگل پلاس میتوانند هدر داشته باشند و یا برای آنها فرمتهای خاص تعیین کنید. استفاده از هدلاین برای پستها در گوگل پلاس دو مزیت دارد:
گوگل پلاس هدلاین شما را در تایتل تگ پست میگنجاند.این هدلاین دقیقا همان چیزی است که در نتایج گوگل نشان داده میشود.
کلام آخر
گوگل+ قرار نیست که در استراتژی بازاریابی شبکههای اجتماعی شما جایگزین فیسبوک، توییتر یا اینستاگرام شود. اما همانطور که در مقاله فوق خواندید، استفاده از این شبکه اجتماعی میتواند مزیتهای زیادی برای شما داشته باشد. آیا موارد گفته شده در بالا توانست ذهنیت شما را نسبت به گوگل+ تغییر دهد؟ آیا از این پس گوگل+ را در استراتژی بازاریابی خود مدنظر قرار میدهید؟ منتظر خواندن نظرات شما هستیم.
رفرنس:آژانس دارت
برای به اشتراک گذاشتن این مطب در شبکه های اجتماعی از لینک های زیر استفاده کنید:
کسب اطلاعات بیشتر