8 قدم تا تعریف استراتژی سئو- بخش هشتم

در این مطلب قصد داریم که آخرین مرحله از سری آموزشهای طراحی استراتژی سئو را با شما به اشتراک بگذاریم. تاکنون هفت مرحله را پشت سر گذاشتهایم و این آخرین مرحلهای است که در طراحی استراتژی سئو با آن مواجه هستیم.
برای مرحله نهایی طراحی استراتژی سئو باید دو کار بالقوه را انجام دهیم. اول، اولویتبندی و دوم خلاصه کردن داکیومنت سئو. در ادامه این دو مرحله را توضیح خواهیم داد.
اولویتبندی کنید.
در مراحل قبلی آموزش طراحی استراتژی سئو، چند روش برای اولویتبندی این فرآیند را ذکر کردیم. در اینجا باز هم به شما متذکر میشویم که روشهای آورده شده در این آموزش به دلخواه شما قابل تغییر هستند. این سند را به گونهای که برایتان راحتتر است تنظیم کنید.
خلاصه اولویتبندی
اگر یادتان باشد در مرحله ششم در مورد استراتژی سئوی سفارشی و پیشنهادات صحبت کردیم. اکنون و در مرحله هشتم تمامی این پیشنهادات را در یک مکان جمع کرده و موارد مهم آنها را مشخص کنیم. این مرحله با مرحله بازبینی که بعدا در مورد آن صحبت خواهیم کرد متفاوت است. این مرحله مختص پیشنهاداتی است که قبلا آنها را لیست کردهاید. حتما این نکته را هم میدانید که هرچقدر تعداد پیشنهادات بیشتر باشد، بهتر است. اما این نیز نکتهای اثبات شده است که مشتریان معمولا نمیتوانند 100 درصد از پیشنهادات ذکر شده را عملی کنند. بنابراین باید مهمترین موارد این پیشنهادات را برای آنها مشخص کنید.
اولویتبندی براساس مورد
این مرحله معمولی کمی زمانبر است و کار بیشتری را نیز میطلبد، اما میتواند به تیم شما کمک زیادی بکند. اولویتبندی هر وظیفهای که در مرحله ششم به مشتری خود واگذار کردهاید به آنها کمک میکند که پیشنهادات شما را نیز در کنار انبوه کارهای شرکت مدنظر قرار دهند. بدون اولویتبندی، مشتری ممکن است کاری را انجام دهد که از نظر او سادهترین است است و بعد از آن مدام با شما تماس میگیرد و گلایه میکند که سئو برای او حاصل چندانی نداشته است
در اولویتبندیها خود به این نکته توجه داشته باشید که هر پیشنهاد باید به چه تیمی محول شود. برای مثال، پیشنهادات برای لینکسازی خارجی ممکن است به تیم طراحی، توسعه وب و توسعه کسبوکار مرتبط باشد. یا ممکن است بخواهید توصیههایی در مورد اصطلاحات و عبارات را به تیم محتوا یا ویراستارها محول کنید.
نگاهی اجمالی به خلاصهها
بخش خلاصه یا نگاه اجمالی برای ابتدای سند استراتژی سئو کاربرد دارد. یعنی بجای اینکه از همان ابتدا مستقیما به سراغ اطلاعات دموگرافیک و پیشنهادات بروید، در ابتدا باید خلاصهای از هدف این سند و موارد موجود در آن را به مشتری ارائه دهید. موارد که باید در این بخش نگاه اجمالی ذکر شوند در زیر آورده شده است:
- خلاصهای از آنکه چرا این سند طراحی شده است (هدف از طراحی این سند چیست)
- پوشش دادن مشکلاتی که مشتری در حال حاضر با آن مواجه است.
- خروجی بالقوهای که مشتری بعد از اجرای این سند به آن دست مییابد را توضیح دهید.
- اصالت سند را توضیح دهید- این یک مجموعه سفارشی از توصیههایی است که به طور خاص برای پاسخگویی به نیاز مشتریان ایجاد شده است.
- برای متقاعد کردن مشتری به اجرای موارد ذکر شده در این سند، موارد زیر را مدنظر داشته باشید.
- به مشتری نشان دهید که چقدر خوب میشد اگر همه چیز روی روال بودن و مشکلی وجود نداشت.
- واقعیت را نشان دهید- مشکلات و نحوه ضربه زدن این مشکل به مشتری را توضیح دهید.
- به مشتری اجاز دهید که بداند شما برای مشکلات او راهحلهایی دارید.
- به مشتری اجازه دهید که بداند اگر او اقداماتی را انجام دهد، این راهحلها قابل دسترسی هستند.
- ابزارهای لازم برای انجام این اقدامات را در اختیار مشتری قرار دهید.
در اینجا به پایان آموزش هشت مرحلهای طراحی استراتژی سئو میرسیم. از اینکه در تمامی این هشت مرحله همراه ما بودید از شما سپاسگذاریم و ما امیدواریم که این آموزش به شما کمک کرده باشد تا با کلیات طراحی استراتژی برای سئو آشنا شوید.
رفرنس:آژانس دارت
برای به اشتراک گذاشتن این مطب در شبکه های اجتماعی از لینک های زیر استفاده کنید:
کسب اطلاعات بیشتر